Ugrás a cikkhez
Reklám

Húsz hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a német bíróság azt a 27 éves pakisztáni bevándorlót, aki megerőszakolt egy hatéves kislányt egy berlini migránsközpontban.



Jogai vannak

A történet a világsajtót is körbejárta, ugyanis a tragédiának itt még nincsen vége: a gyermek apja később rátámadt az elkövetőre, de a rendőrség ekkor már jelen volt, és golyót repített az apába, aki nem sokkal később egy közeli kórházban meghalt.

Az erőszakolónak nem esett bántódása, elfogták, és sorsát az igazságszolgáltatásra bízták. De aztán kiderült, hogy Merkelisztánban olyan nem létezik.

'How can this be?!' Mum's heartbreak after girl, 6, suffers sex attack at hands of migrant https://t.co/buoytgL30C pic.twitter.com/SxfxtgbElQ

— Daily Express (@Daily_Express) 2017. február 15.

Három áldozat, egy elengedett bűnös

A bírósági ítélet után a gyermek anyja nem talált szavakat: “Hogyan történhet ez? Be kellene zárni egy olyan helyre, ahol nem tudja ezt újra megtenni!”. A nő hangosan kiáltozott a tárgyalóteremben, mikor megtudta, hogy szabadon engedik a bűnöst, aki tönkretette a családja életét.

A tárgyaláson az is elhangzott, milyen természetes módon terelgette a férfi a menedékkérő központban a hatéves kislányt egy csendes helyszínre, ahol nem kellett attól tartania, hogy bárki is megzavarhatja.

“Ezt tettem, csak úgy spontán megtörtént. Nem terveztem el előre” – mondta az erőszaktevő. (Aki nagyon őszintének bizonyult, azt is mondhatta volna, hogy ott sem volt...)




Késsel ugrott a kislánya erőszakolójára

A kislány családja az apa halála előtt négy hónappal érkezett Berlinbe. A családfő azonnal feljelentette az elkövetőt, de mikor a rendőrség bilincsben kísérte ki a pakisztánit a központból, nem bírta türtőztetni magát.

Elordította magát, hogy “nem menekülsz”, és késsel ugrott rá az elvezetett férfira.

A kislánnyal történteket egy 18 éves szíriai menedékkérő mesélte el részletesen, aki végignézte a szeptember 27-i kezdetű tragédia kezdetét.

Elmondása szerint a Tayyab nevű pakisztáni migráns a kislány mellett ült, és mobilján zenét hallgatott.

Nem sokkal később mindketten eltűntek, és egy fészer mögött találtak rájuk. A férfi a ruhátlan kislányon feküdt, le kellett róla cibálni.

Új városba menne az erőszakoló

A bíró azzal védekezett, hogy a támadás viszonylag “rövid ideig tartott”, és az erőszakoló bevallotta tettét, így a többi esethez hasonlóan ő is csak enyhébb büntetést kap.

Azt is hozzátette, hogy mivel a vádlott mindent töredékesen elmesélt, a kislánynak nem kell elmesélnie azt, hogy mi történt vele.

Az erőszakoló 2015-ben érkezett Berlinbe, "politikai menekültként" szerepel a nyilvántartásban. Felfüggesztett börtönbüntetése után kérelmezte, hogy töröljék nevét a berlini regisztrációs rendszerből, hogy az "incidens" után egy másik városban kérhessen menedéket.

(Express - Híradó nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából