Ugrás a cikkhez
Reklám

Öt afgán elkövető több mint egy órán át szodomizált egy 15 éves fiút egy svédországi erdőben, Uppsala városában. A szintén afgán áldozatot megverték, majd egy erdőbe vonszolták, ahol kést szegeztek neki – a kamasz fiú a fenyegetés hatására engedett a nemi erőszaknak.



Uppsala - e festői környezetben jobban esett nekik

A csoportos “aktust” az elkövetők egyike egy videokamerával örökítette meg, a felvételt pedig másnap egy közösségi médium hírfolyamában is közzétette.

Az eset még októberben történt, mára azonban az áldozat feljelentése alapján sikerült elfogni az erőszaktevőket, akik kezdetben minden vádpontot tagadtak – egyikük azt állította, sosem járt a nevezett tetthelyen, míg ketten "semmire sem emlékeznek" az adott napról.

Ketten a későbbiekben beismerték, hogy valóban ütlegelték a 15 éves fiút, akit szája betapasztása után egy erdőbe rángattak, majd a fák sűrűjében szexuálisan is bántalmaztak – közben többször is leköpték és a hátába haraptak. Mint kiderült, a történet szereplői mind ismerték egymást, ám a lehetséges indítékot egyelőre homály fedi. Az egyik elkövető védőügyvédje, Stefan Wallin elmondta, ügyfele sem tagadni, sem beismerni nem kívánja a vádakat, aznap ugyanis alkoholos befolyásoltság alatt állt.

Az elkövetők egyedülálló, menedékkérő kisebbségként érkeztek az európai országba, ahonnan most mindnyájukat kitoloncolhatják – rövidesen tárgyalásukra is sor kerül.

(Daily Mail - Híradó nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából