Ugrás a cikkhez
Reklám

A brit rendőrség attól tart, hogy a meztelenkedéseiről híres brit "modell", Kimberley Miners dzsihádista feleségnek készül.

Bár keresztény csa­lád­ból szár­ma­zik, mégis hátrahagyná korábbi életét és az Iszlám Állam harcosává vagy dzsihadista feleséggé válna Kimberley Miners, brit toplessmodell. A cafka pénteken Törökországba utazott, ahol a gyanú szerint Szíriában harcoló "brit" párjával találkozott. A The Sun információi szerint Miners barátja az Iszlám Állam katonája. A 27 éves ribanc korábban már kétszer járt Törökországban, hogy dzsihadistának szegődött szeretőjével találkozzon.

A meztelen képeiről ismert "modell" teljesen elszabadult a közösségi médiában. Előszeretettel oszt meg IÁ-videókat, vagy posztol iszlám radikalizmusra utaló képeket. Emiatt pedig a rendőrség már négyszer felajánlotta neki, hogy soron kívül beveszik a "radikalizálódás elleni programba". Ezt annak ellenére sem vállalta el, hogy többször figyelmeztették, ha tovább folytatja, letartóztathatják.

Meet Kimberley Miners (aka Aisha al-Britaniya), former topless model turned #Isis cheerleader @thesundaytimes pic.twitter.com/irpJLu6ded

— Dipesh Gadher (@DipeshGadher) 2016. szeptember 4.

Miners korábban azt állította, hogy nem pártolja az Iszlám Állam lefejezési módszereit, csupán azért szeretne Szíriába utazni, hogy karitatív munkával segítse a rászorulókat és a gyermekeket. Aztán lebukott, mikor kiderült, hogy a Facebookon keresztül tartja a kapcsolatot egy IÁ-toborzóval, Abu al-Usamah Britanival.

Karitatív szándékait az is megkérdőjelezi, hogy a múlt héten egy, a síita muzulmánok ellen tervezett merényletre buzdító képhez felettébb vidám hangulatjeleket kommentelt.

Az erkölcstelen nő 2009-ben lett ismert a brit médiában, miután utcaseprőből meztelen modellé avanzsált.

(888 - The Sun nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából