Ugrás a cikkhez
Reklám

Letartóztattak Mississippiben egy négert, akit azzal gyanúsítanak, hogy leszúrt két apácát. A nővéreket az otthonukban találták meg holtan.

Az apácák nem jelentek meg a munkahelyükön csütörtökön. Nővérként dolgoztak egy olyan klinikán, ahol szegény, egészségbiztosítás nélküli embereket láttak el. A kollégák próbáltak telefonálni is, de nem vették fel, ekkor értesítették a rendőrséget.

Egy ideig nem jöttek rá, ki volt az elkövető, mert nem tudták, mi az indíték. A gyilkos elvitte magával az apácák kocsiját, de azt is otthagyta pár kilométerrel arrébb. A rendőrség 22,5 ezer dolláros nyomravezetői jutalmat is felajánlott annak, aki eljuttatja őket a gyilkoshoz.



A gyilkos és áldozatai

Végül letartóztatták péntek késő éjjel Durantban a 46 éves Rodney Earl Sanderst, igaz, azt még mindig nem tudni, hogy akadtak a nyomára.

Sanders többszörös visszaeső, volt már büntetve drogbirtoklásért, kábítószer hatása alatti vezetésért, valamint fegyveres rablás miatt is.

A két, egyaránt 68 éves apáca elismert tagja volt a közösségüknek, egyikőjük 30, a másik 13 éve dolgozott a klinikán. Lexington, ahol élnek, az állam legszegényebb része, a klinikán főleg cukorbetegekkel foglalkoztak - írta az Independent.

(Borsonline - Independent nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából