Ugrás a cikkhez
Reklám

Néhány nappal ezelőtt portálunkra is kikerült egy videó, amelyen az volt látható és hallható, hogy milyen jól mulatnak a puskaport nem nagyon szagolt, megrémült németeken a tűzijátékot rendező migránsok a kölni főpályaudvar előtti térségen. Mindenesetre a fősodratú hazug „német” média (Lügenpress) helyett elsőként a németországi közösségi portálokon lehetett hiteles beszámolókat olvasni a migránsok szilveszteri rémtetteiről. A szilveszteréjjel Berlinben is véghezvitt horror képeit láthatjuk a Paul Joseph Watson újságíró által kitett, valamelyik német tévéstáb készítette videón is.

A migránsok Berlinben is puskának, marokfegyvernek tűnő tárgyakkal tüzelnek, petárdákat hajigálnak szilveszter éjszakáján, s a német fővárosban lejátszódó jelenetek valamelyik háborús övezetre emlékeztetnek bennünket, írja magyarázatként a videót több hírportálra is kitett Paul Joseph Watson újságíró, majd a „német” sajtó által sokáig elhallgatott, de később is csak módjával adagolt eseményekről tudósítását így folytatja: „A videón a tűzijáték robbanásaitól megrémült asszonyok gyermekekkel, babakocsikkal menekülnek minden irányba”. Az egyértelműen nem európai kinézetű, arabos kiejtésű, robbantgató megszólalók közben a győzelmük jeleként viháncolva „V”-t formálnak az ujjukból. Igazuk van, ők győztek az ostoba európai keresztények fölött.



Jelenlétük a Brandenburgi kapunál sem ért sokat (fotó: Berliner Zeitung)

Az itt látott képsorokhoz hozzá kell tennünk még azt a megjegyzést is: a rossz látási viszonyok között rögzített berlini videofelvételekből az nem derül ki, hogy a marokfegyvernek és a gépkarabélynak látszó eszközök között vajon volt-e valódi, tehát gyilkolásra alkalmas fegyver. Nemsokára kiderül.

Hering J. - Kuruc.info

Kapcsolódó:

- Országszerte "muszlim szilveszter" volt Willkommenéknél - a rendőrség mindent eltitkolt

- Új év, régi szokások: erőszakolnak, rabolnak az új megszállók - Németország pár nemzedék alatt elveszítheti német többségét

- Száznál több nőt molesztáltak és raboltak ki Merkel szelficimborái szilveszter éjjelén - a támadókat már szabadon is engedték, a rendőrség előtt röhögnek a németeken
- Nem csak Kölnben és Hamburgban ütötték a német nőket az afroázsiai vadak
- Köln polgármestere nem a színes hordát, hanem a német lányokat tanítaná "helyes viselkedésre"
- Foglalkozásokon magyarázzák Norvégiában a négereknek, hogy nem minden nő kurva, akit meg lehet erőszakolni
- Logikus: az erőszakoskodó bevándorlóhordák helyett a beözönlésüket ellenzők ellen lépnek fel a "német" szocdemek
- "A német kormány új népet választott magának"




Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából