Ugrás a cikkhez
Reklám

Eszement németországi, olaszországi és skandináviai intézményvezetők, politikusok az elmúlt egy-két esztendőben hol itt, hol ott jelentik be, hogy a muszlim vallású sáskahad érzékenységére való tekintettel eltüntetik a feszületet az iskolák osztályainak faláról, nem állítanak a települések tereire karácsonyfát, Betlehemet és óvakodnak a keresztény ünnepek jelképeinek megjelenítésétől. Most jöhet a fekete hóember.

Az önalázkodó bárgyúságban, bűntudatban természetesen élen járnak a zsidó propaganda és az általuk befolyásolt állami terrorszervezetek által az elmúlt hét évtized folyamán elsősorban megfélemlített, elhülyített németek, akikre csak 2015-ben (s az esztendőnek még nincs vége!) több mint egymillió parazitát zúdított rá a háttérhatalom. De mivel egy nép meghülyítése a történelem folyamán soha, sehol sem volt tökéletes, így a zsidó propaganda Németországban, az anyai ágról lengyel zsidó Angela Merkel Gauleiterin közreműködésével sem érhet el teljes sikert. Magyarán: még nem minden német hülye.




A fősodratú németországi hazug média és az államhatalom rosszallása ellenére a világhálót még a TIME magazin által a napokban az év emberévé választott Merkelnek sem sikerült elnémítani. Az egyik legnépszerűbb nemzeti és ellenzéki közösségi portál, a Bürgerbewegung Dresden (Drezdai Polgári Mozgalom) kitett egy hóemberes fényképet a következő szöveggel:

2015 telétől kezdve tilos hóembert építeni!

A tilalom alapja a következő: sötét bőrű migránsaink könnyen kirekesztettnek érezhetnék magukat, miután itt az emberek csak fehér hóembert építenek. Ez pedig rasszizmus!

Stuttgarter – Kuruc.info





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából