A 18 éves áldozatnak a Kent megyei Gillinghamben köszönték meg a befogadást az új európaiak. Papírok nélkül érkeztek, állítólag Szíriából, és állítólag kiskorúak. A bizonytalansági tényezőt az okozza, hogy a betolakodók bemondásra történő állításait regisztrálják a hatóságok minden esetben - mint az köztudott. (A szinte csodával határos egybeeséseket lásd pl. itt vagy itt.)



A "kiskorú" elkövetőknek a Medway Fiatalkorúak Bírósága dukál - november 20-án lesz a tárgyalás

Az igazmondó "szír fiatalokat" egy ápolási otthonba helyezte el a gondoskodó brit hatóság, áldozatukkal úgy kerültek egy fedél alá, hogy a lány "sérülékeny tinédzserként" szintén az intézményben tartózkodott. A csoportosan megerőszakolt lány öt támadóra emlékszik, a borzalmas megpróbáltatás öt órán keresztül tartott. A The Sunnak nyilatkozó forrás szerint a szörnyűségtől teljesen elkeseredett.

Az öt támadó helyett viszont csak négy bevándorlót tartóztattak le nem sokkal az eset után, de közülük is csak kettőt gyanúsítottak meg nemi erőszak miatt. A két másik új európait mindenféle vádemelés nélkül szélnek is eresztették.



Juncker évi egymillióval számol, nekünk "szegednyi" jutna belőle

Az elfogott "szíriaiak" saját bevallásuk szerint épp 17 évesek, vagyis kiskorúak, és nyilván ez a színtiszta igazság, még ha a brit lapok rasszista rendőrségi forrása szerint valójában idősebbek lehetnek az elkövetők.

Az Európai Bizottság mindenesetre már évi egymillió jövevény letelepítésével számol. Ha a britek úgy gondolják, mi is szívesen felajánlunk nekik egy szegednyit, vagyis annyit, amennyit nekünk kellene EU-s nyomásra letelepíteni. Ha nem lenne elég, van még néhány százezer korábban érkezett migránsunk, az ő integrációjuk sem 100 százalékos még, a rendőrségi hírekben esélyegyenlőségi jelentésekben igazán jól mutatnának.

(Perge Ottó - Express - The Sun nyomán)

Friss: Erőszak itt, erőszak ott: kontinensszerte provokálják a szegény menekülteket az európai lányok