Ugrás a cikkhez
Reklám

Gyurcsány Ferenc - többek között - azzal vált hírhedtté, hogy a magyaroknak azt merészelte odavetni, hogy ha valami nem tetszik, akkor ők azok, akiknek el kellene menniük a saját hazájukból. Ez az arcátlan kinyilatkoztatás az utóbbi napokban menekültügyben egy német és egy amerikai politikus szájából is elhangzott.

A helyiek nyakába zúdított invázió

A Rheinland-Pfalz tartományban lévő, 4000 lelket számláló Langenlonsheim községben a tartományi kormányzat 3000 "menekültet" akart néhány nap előrejelzéssel elszállásolni. Minderről a helyiek azonban csak véletlenül értesültek.

A szóbeszéd 2015. szeptember 30-án (szerda) ért el Michael Cyfka polgármesterhez, majd szombat reggel egyszer csak felhívta Detlef Placzek tartományi menekültügyi koordinátor, hogy a tervezett létszám igaz. Az elhelyezés egy a település közepén álló üres épületegyüttesben lenne, ami a polgármester szerint előrevetítené a konfliktust.

A bejárás során a koordinátor elmondta, hogy sajnos nem veheti figyelembe a lakosság és a "menekültek" arányát. Tapasztalatai alapján azt fogja javasolni a tartományi kormányzatnak, hogy sátrakat ne állítsanak, és így a "menekültek" maximális létszámát 1000 főben húzzák meg.

Az Alsó-Szászországban lévő, 100 lelket számláló Sumte faluba, egy üresen álló irodakomplexumba 1000 "menekültet" akarnak költöztetni. A polgárgyűlésen Grit Richter polgármesternő és Alexander Götz, az alsó-szászországi belügyminisztérium embere próbált a helyiek kérdésére válaszolni, ami az önkéntes tűzoltóság túlterhelésére, az esetleges ingajáratokra, a bűnözésre, az orvosi ellátásra, és a tábor esetleges zártságára vonatkozott. Egy felszólaló megemlítette, hogy a "menekültek" nagy arányban férfiak, akiknek szükségleteik vannak… Úgy látszik, hogy a kormányzat, valamint a fősodratú média eltussolási kísérlete a tömeges nemi erőszakok vonatkozásában mégsem sikerült.

Sumte szerint azért is érthetetlen választás, mert nincsenek boltok, nincs iskola, a busz pedig csak napi nyolcszor megy a szomszédos kistelepülésre.

Mindezek ellenére úgy tűnik, hogy a döntés már megszületett, szokás szerint a polgárok feje fölött. Götz tisztviselő elmondta, hogy a hajléktalanság elkerülése miatt nagy a nyomás, hogy szálláshelyeket találjanak, ugyanis 2014-ben 19 000, 2015-ben már most 75 000 "menekült" érkezett. "Minden szálláshelyet ki kell használnunk, ami szóba jön.”, tette hozzá.

Kassel kormányzati kerületi elnöke: a tiltakozó németek költözzenek el!

2015. október 14-én a mintegy 16 000 lelket számláló észak-hesseni Lohfelden polgárházában tájékoztató estet tartottak. A téma a korábbi zöldségpiac volt, melyet a polgári védelem (Technisches Hilfswerk – THW) diákok segítségével rendezett be menekültszállásként. Ide 380 férfi "menekült" került, akiket addig az átköltöztetés után megszüntetendő schwarzenborni sátortáborban szállásoltak el.

A zöldségpiacon akár 800 embert is el lehet helyezni. Itt a "menekültek" napi háromszori étkezést, egészségügyi ellátást, valamint havonta és fejenként kb. 140 euró zsebpénzt kapnak. Hogy ez meddig fog első felvételi szálláshelyként üzemelni, azt bizonytalan, mert a menekülthullám a következő hónapokban továbbra is fenn fog maradni. Az egész tartományi körzetben egyébként most 3250 "menekült" él, akik 43 országból származnak; közülük 729-en Szíriából, 580-an Afganisztánból, és 647-en Albániából.

A gyűlés házigazdájaként Michael Reuter polgármester és Dr. Walter Lübcke (CDU), Kassel város kormányzati kerületi elnöke lépett fel.

Lübcke az előadásában Lohfeldenre mint kedvező helyen lévő első felvételi táborra hivatkozott. Miután a teremben lévőknek ez nem tetszett, így folytatta: "Megéri az országunkban élni. Ezért az embernek az értékek mellett [mármint a "menekültek" befogadása mellett] ki kell állnia, és aki ezek mellett nem áll ki, az bármikor elhagyhatja ezt az országot (…) ez minden egyes németnek szabadságában áll.”




A tömeg felmorajlott, fújolt és fütyült, valamint felhangzottak olyan kiáltások, hogy "Ezt nem hiszem el!” és "Tűnj el!” Lübeck megpróbált még a demokráciára hivatkozni, ami a körülmények ismeretében újabb tiltakozást váltott ki: "Milyen demokrácia?!”

A továbbiakban Lübcke azt is elmondta, hogy a menekültszállás közvetlen környezetében mitől kell tartózkodni, többek között ettől: "Semmiféle barna egyenruha ne legyen.” Ezzel kapcsolatban kifejtette, hogy pontosan lehet tudni, hogy ez mit jelent. Aki nem értené: a nemzetiszocialista párt magánhadserege, a Rohamosztag (Sturmabteilung – SA) viselt barna egyenruhát, tehát Lübcke kijátszotta a szokásos aduászt: aki nem akar beilleszkedni képtelen, a német adófizetők pénzén élősködő, harmadik világbeli "menekülteket" befogadni, az náci.




A lényeg a lényeg: az őshonos lakosság ellenvetését és félelmét egyszerűen félrelökték és félrelökik, és azt valósítják meg, amit a kerekasztalnál már sokkal előtte elhatároztak, merthogy a kvótát fel kell tölteni, kerül, amibe kerül, még ha az a saját lakosság feláldozását jelenti is.

Minnesota kormányzója: a tiltakozó amerikaiak költözzenek el!

A színesbőrűek jogvédő szervezete, az NAACP St. Cloud-i részlege faji ügyekkel kapcsolatos találkozót szervezett 2015. október 13-ára, ahova meghívták Mark Dayton demokrata kormányzót, Dave Kleis St. Cloud-i polgármestert, Kevin Lindsey Minnesotai Emberi Jogi Ügyosztály megbízottját, Jim Knoblach állami képviselőt (republikánus, St. Cloud), és Blair Anderson St. Cloud-i rendőrfőnököt.

A találkozón Dayton kormányzója – többek között - a következőt jelentette ki: "Ez az idő mindenkié, aki minnesotai; egy igazi minnesotai a sarkára áll, és azt mondja: >>nem a mi államunkban<<. Ha valaki olyannyira intoleráns, olyannyira rasszista és bigott, akkor találjon magának egy másik államot”.

Egy helyi amerikai polgár kissé bátortalanul feltette a kérdést, hogy ő nem rasszista, de szeretné tudni, hogy ki pénzeli a szomáliai "menekültek" odatelepítését. Ezt számos más felszólaló is feszegette, ugyanis Dayton kormányzó, Knoblach képviselő és Kleis polgármester az amerikai adófizetők pénzét költi rájuk. A kormányzó így felelt: “Az igazi megoldás a munkahelyek, és azt gondolom, hogy azok az emberek, akik idejönnek, munkát akarnak.” Hozzátette: "Gazdaságunk nem tud kiteljesedni a fehér, B+ [négyes fölé osztályzatú], minnesotai születési polgárokat alapul véve. Nincs belőlük elég.”

Knoblach megígérte, hogy az állami törvényhozásban növelni fogják a Minnesotai Emberi Jogi Ügyosztály költségvetését.

Egy másik tősgyökeres amerikai feltette azt a kellemetlen kérdést, hogy a szomáliaiak eleget tettek-e azért, hogy asszimilálódjanak a közép-minnesotai kultúrához. Erre Jaylani Hussein, az Amerikai-Iszlám Kapcsolatok Tanácsa (CAIR) minnesotai igazgatója így válaszolt: "Azt hiszem, a kérdés, amit fel kellene tenni, az az, hogy hol van a kinyújtott kéz. A kinyújtott kéznek mindkét szinten meg kell lennie.”

Hiszen a polkorrektség jegyében már tudjuk: ha nincs beilleszkedés, az mindig a fehér ember hibája, mert nem nyújtott eleget az újonnan jötteknek…

Nos, jöjjön az igazság az amerikai közéletben kevésbé járatos olvasók részére!

Először is, a szomáliaiak még az afrikaiak között is a legalacsonyabb intelligenciájúak, javarészt muszlimok, és Amerikában az elsöprő részük segélyeken él, főleg Minneapolis Cedar-Riverside kerületében, ami már megkapta a "Little Mogadishu”, illetve a "Little Somalia” gúnynevet. Nyilvánvaló, hogy ők nemhogy semmit nem tesznek hozzá a közjóhoz, hanem még el is vesznek belőle.

Másodszor, az Amerikában élő fiatal szomáliaiak szép számban térnek vissza Szomáliába, hogy az Al-Shabaab muszlim terrorcsoport soraiban harcoljanak.

Harmadszor, a CAIR, ami szereti magát emberi jogi szervezetként bemutatni, szoros kapcsolatot tart fenn a Muszlim Testvériséggel, és az amerikai bíróságokon már számos CAIR-tisztviselőt ítéltek el terrorizmus támogatásáért. Mindeközben a fent említett CAIR-igazgató azon dolgozik, hogy hogyan vezessenek be kulturális érzékenységi tréninget az iszlamofóbia letörésére…

És hogy ne csak a szomáliaiakról essen szó, nézzük meg, hogy milyen egyéb kérdések merültek fel!

Egy latina szerint a kormányzónak végrehajtási rendeletet kellene kibocsátania, hogy a nem dokumentált migránsoknak (értsd: latin-amerikai törvénytelen bevándorlóknak) adjanak ki gépjárművezetői jogosítványt. A kormányzó azt válaszolta, hogy ilyet nem tud kibocsátani, de támogatja az ötletet.

Másvalaki egy kulturális oktatási központot akart, amit a kormányzó melegen fogadott.

Felmerült még a tanulásbeli eredmények növekvő szakadéka az afrikai-amerikai és a fehér diákok között.

A multikulturalizmus gyöngyszemei, mind-mind az amerikai adófizetők pénztárcájából…

Average Joe, Durchschnittsheini, Gipsz Jakab egy csónakban

Ha az ember hajlandó a dolgok mélyére nézni, láthatja, hogy Amerikában, Németországban, Magyarországon vagy bármely fehér ember lakta földrészen vagy országban egy kaptafára megy a dolog.

Először, a háttérhatalmi erők által pénzelt fősodratú média az inváziót végrehajtó "menekülteket" ártatlannak és dolgosnak hazudja, gaztetteiket elleplezi, míg a tiltakozó helyi polgárokat vagy nem mutatja, vagy szélsőséges és bigott kisebbségként ábrázolja, akik tulajdonképpen nem képviselnek senkit. Nyilvánvalóan azt akarják sugallni, hogy a többség kedveli a beözönlőket, holott a valóság pont ennek az ellenkezője áll fenn: az Atlanti-óceán mindkét oldalán az átlagemberek többségében forr a düh.

Másodszor, a háttérhatalmi erők által pénzelt, a saját népüket eláruló kollaboráns politikusok a fehér átlagemberek tiltakozása ellenére át akarják erőltetni a multikulturalizmust, sőt most már fel is szólítják a tiltakozókat, hogy ők azok, akiknek saját hazájukból el kellene költözniük.

Harmadszor, a fősodratú média és a kollaboráns politikusok tesznek a "hallgattassék meg a másik fél” elvre, valamint a népfelség elvére, vagyis akarhat bármit is a nép, ők akkor is azt csinálják, ami nekik tetszik. A menekültügyben végleg lehullott róluk az álarc.

Mindezek alapján vegyük észre, hogy Average Joe, Durchschnittsheini, Gipsz Jakab, valamint a többi fehér ember egy csónakban evez. A csónak előrehaladtát pedig az is segítheti, ha ezt az írást, valamint az alábbi forrásokat Ön, az olvasó magyar, német, amerikai és egyéb nemzetiségű családtagjaival és ismerőseivel megosztja.

Hidra - Kuruc.info

Források:

moma-Reporter: Langenlonsheim sollte 3000 Flüchtlinge aufnehmen Überforderung statt "Wir schaffen das"
Stand: 08.10.2015 13:45 Uhr

Sumte in Niedersachsen: 100 Einwohner, 1000 Flüchtlinge - und sehr viele Fragen
Aus Amt Neuhaus/Sumte berichten Vanessa Steinmetz, Martin Jäschke und Sandra Sperber (Videos)
Mittwoch, 14.10.2015 – 16:25 Uh

Lohfelden: "Wem das nicht passt, hat das Recht und die Möglichkeit, das Land zu verlassen“
15. Okt 2015

Störer provozierten Regierungspräsidenten
Info-Abend zu Flüchtlingen: 800 Besucher in Lohfelden
15.10.15 - 15:1

Flüchtlinge ziehen van Schwarzenborn nach Lohfelden
Reporter: Connie Strack 15.10.2015

Dayton attends community conversation about race
Lindsey Seavert, KARE 7:53 p.m. EDT October 13, 2015

Dayton blunt in MN forum: Anyone who can’t accept immigrants ‘should find another state’
By Vicki Ikeogu / St. Cloud Times on Oct 13, 2015 at 9:32 p.m.

Dayton to those questioning refugee resettlement: “Find another state”
October 14, 2015 





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából