Ugrás a cikkhez
Reklám

Hatalmas botrányt kavart Helsinki alpolgármestere egy Facebook-bejegyzéssel, amelyben azt indítványozta, hogy a Finnországba érkező afrikai bevándorló férfiakat sterilizálni kellene, ha már van három gyerekük - írja az RT. (A nőneműeket persze fölösleges, hiszen fehér ember nem közelít hozzájuk - a szerk.)




Az Olli Sademies nevű 67 éves politikus szerint az afrikai bevándorlókkal az a baj, hogy túl sok gyerekük van, és ezt a problémát azzal lehetne megoldani, ha államilag sterilizálnák a férfiakat. (Pedig egyáltalán nem csak az a baj velük - a szerk.)

"A bevándorlók tesztelik a szociális rendszerünk tűrőképességét. Afrikában ez a rendszer működik, hogy az emberek sok gyereket szülnek, így néhányuk sokáig él majd, és gondoskodik az öreg szüleiről" - írta, és a hozzátette, hogy a finn rendszer összeomlásának az elkerüléséhez arra van szükség, hogy szabályozva legyen, hány gyerekük lehet az afrikai bevándorlóknak.

"Ha kötelezően sterilizáljuk őket három gyerek után, akkor egy idő után nem is jönnek majd az országba" - érvelt a politikus, aki a Finnek nevű párt tagja, melyet nacionalistának tartanak - de "annyira az", hogy elhatárolódott az alpolgármester kijelentéseitől.

A politikus szavai óriási felháborodást váltottak ki Finnország liberális köreiben, természetesen nácinak és fasisztának nevezték Sadamies-t, aki viszont csak annyit mondott, hogy ez egy ötlet a probléma megoldására, és várja, hogy mások álljanak elő egy jobbal.

Megtesszük mi: a gyermekszámtól függetlenül kellene sterilizálni a már ott lévőket, amennyiben nem akarnak hazatérni, újabbakat pedig egyáltalán nem szabad beengedni. Az eredmény garantált.

(Kuruc.info - RT - Zsindex korrigálva)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából