Izraelnek joga van az önvédelemhez, mert egyik ország sem nézheti tétlenül a területét érő katonai támadásokat - nyilatkozta Feldmájer Péter, a Magyar Zsidó Kongresszus elnöke annak kapcsán, hogy a második hazája ismét mészárolja a palesztinokat. Nagy szerencse, hogy megszólalt, mert így megtudhatjuk, hogy ebben a történetben valójában Izrael az áldozat, és önvédelemből gyilkolt meg eddig közel száz gyermeket, még több civilt, bombázott iskolát, mecsetet és játszóteret - a tények alapján ugyanis eddig egészen másként láttuk. Ne zavarjon senkit a 4 - 550 arány.

A magyar tömegkommunikációban nem jelenik meg az az álláspont, amely a mi véleményünk szerint objektíven jellemezné a jelenlegi helyzetet, ezért a Magyar Zsidó Kongresszus fizetett hirdetésben hozza majd nyilvánosságra véleményét és érveit egy nagy példányszámú napilapban - sérelmezte a még úgy-ahogy meglévő sajtószabadságot Feldmájer Péter, aki egyúttal a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének is elnöke. Ebben az is szerepel majd, hogy kérik a magyarországi politikai pártokat és az összes civil szervezetet, álljanak ki Izrael mellett - bocsátotta előre az arcátlan zsidó.

Feldmájer szerint ilyen egyszerű a helyzet: Izrael a nemzetközi elvárásoknak megfelelően 2005-ben teljes egészében kiürítette a Gázai övezetet, "ezzel megadta a lehetőséget arra, hogy az ott élők a saját életüket szervezzék meg". 2007-ben "a térségben erőszakos terrorista hatalomátvétel történt", aminek következtében folyamatosan lövik innen Izraelt. Ez is fontos információ, külön felhívjuk rá kedves olvasóink figyelmét. Eddig ugyanis úgy tudtuk, a szabad, törvényes és demokratikus választás jó dolog. Most meg kiderül, hogy az valójában "erőszakos terrorista hatalomátvétel". Csak nem arról lehet szó, hogy a zsidóság addig támogatja a demokráciát, amíg az összes pártot meg tudja vásárolni, soraikba be tudja ültetni az embereit, ha pedig ez nem sikerül, akkor a demokrácia válik a legszörnyűbb dologgá? Melyet ugye felválthat kegyetlen diktatúra, ha az az ára a hatalmon maradásnak. Ezt a következtetést vonta le a két leghíresebb XX. századi magyarul beszélő zsidó politikus, Kun Béla és Rákosi Mátyás is.



Ezek a terroristák többé nem veszik át a hatalmat

A fél éve a térséget érintő fegyverszünetet a Hamasz iszlamista palesztin szervezet nem csak felrúgta, hanem "kifejezetten megtagadta annak meghosszabbítását", és rendszeresen lövi rakétákkal Izraelt, veszélyeztetve ezzel majdnem egymillió ember életét. Izrael államnak emiatt nem csak joga, hanem kötelessége is megvédeni területét és a rajta élőket - mosdatta tovább véres kezű fajtája emberiség elleni bűneit a valódi arcát végre megmutató aljas hazudozó.

Az elnök fontosnak tartotta, hogy nem csak a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége tiltakozik az Izraelt ért katonai támadások miatt (!), hanem a Magyar Zsidó Kongresszus egésze, amelyben számos zsidó civil szervezet is szerepel. Mi is fontosnak tartjuk, hiszen ez a hazai zsidók elsöprő többségének véleménye. Jó tudni, milyen viszonyulást tartanak helyesnek azokkal szemben, akik ellen mernek állni terjeszkedésüknek, mert sorsunk kísértetiesen hasonlít a palesztinokéra...

(filoszemita MTI nyomán Kuruc.info)

Kapcsolódó:

A hazai zsidók körében is nagy támogatottságnak örvend Izrael offenzívája

Képgaléria: a gyermekgyilkos Izrael alkotásai