Ugrás a cikkhez
Reklám




A pásztói hitgyülisek közösségi házának külső faliújságján  bálványimádásnak minősítik a magyarság és kereszténység jelképeit és megtiltják a szektatagoknak ezek "imádatát". A Hit Gyülekezet nevű, az SZDSZ alapításában többségi súllyal részt vett cionrasszista szekta szeánszain egyebek mellett izraeli nótákat fújnak rendszeresen, elmebeteg, hívei sokaságát öngyilkosságba hajszoló vezérük, Németh Sándor pedig már többször is nyíltan meghirdette Izrael imádatát, az arabok alsóbbrendűségét, miközben nem feledkezett meg az európai történelmi keresztény egyházak gyalázásról sem. A ma már az ATV-t is birtokló csürhe kiváló kapcsolatokat ápol az álnemzeti Fidesszel is,  a hamis ígéreteiről hírhedt, Tom Lantos és Ariel Saron barátjaként is hírhedt, a Magyar Gárdát fenyegető és az ellen uszító Orbán Viktor rendszeresen nyilatkozik a szennycsatornának.

A Kuruc.info úgy tudja, a Hit Gyülekezete már megtette pénzügyi ajánlatát a Zsidesznek, Németh vezér egyébként is hosszú évek óta üzletel a szektatagok voksaival is különböző pártoknál.

A Jobb Salgótarjánért Mozgalom honlapjának olvasója hívta fel figyelmünket a több mint furcsa plakátra, amely a keresztény gyülekezetnek álcázott zsidórasszista szekta házának külső faliújságjára került ki Pásztón. Mint írja, őt mélységesen felháborítja a jelképesen, piros tiltó táblába mögé zárt, s így pellengérre állított oltárkép, az Oltári Szentség, a Turulmadár és Szent István szobrának képmása.







Szomorú okból kell levelet írnom Önöknek. Amiről szó van: bizonyára Önök előtt is ismert szervezet - szándékosan nem használom az "egyház" kifejezést, mert szerintem ezek nem merítik ki az egyház fogalmát - a Hit gyülekezete.

Azt eddig is tudtam, hogy nem nagyon riadnak meg semmitől, ha aljas céljaik eléréséről van szó. Azonban most olyat tettek, amit nem lehet szó nélkül hagyni. Pásztón (és gondolom, másutt is) megjelent egy plakátjuk (mellékelve a róla készült fotó), melyen az Ószövetségből vett idézettel (ami egyébiránt más körülmények között megfontolásra érdemes, és követendő) körítve nyilvánosan bálványnak minősítik a magyarság legszebb és legősibb ereklyéit!

Idolnak titulálják a Turult, Szent István királyunkat, a Szűzanyát! Voltaképpen nem egyéb látható a plakáton, mint nemzetünk meggyalázása, méghozzá durván, és már teljesen nyíltan és nyilvánosan! (Volt annyi eszük persze, hogy odatették a bálványok közé a pénzt is, de ez szerintem álszentség: csak a figyelem elterelését szolgálja, vagy a dolog élét van hivatva elvenni kissé - nem sok sikerrel -.) Megdöbbentő!!!   Azt tudjuk, hogy kikből áll a gyülekezet zöme, illetve kik benne a "górék". Éppen ezért sok dolog nem lep meg minket velük kapcsolatban. Ám azt nem tudtuk - csak sejtettük -, hogy pofátlanságuk immár határtalanná vált! Hogy egy-egy szeánszukon mit művelnek, az az ő dolguk, mindaddig, amíg ezt ki nem viszik a falaikon kívülre, illetve azzal nem sértenek más vallási és nemzeti értékeket, érzelmeket.

Ez a tettük azonban a legdurvább sértést követi el a magyar néppel szemben! Azzal a néppel szemben, amely lehetővé tette-teszi számukra "vallásuk" gyakorlását, nem csekély anyagi támogatást is nyújtva nekik (!), és a szabad vallásgyakorlás elvét nem csak deklarálva, de azt tiszteletben is tartva melengette-melengeti ezt a kígyót a keblén - ahelyett, hogy még kicsi korában kiirtotta volna még az írmagját is!

A fajtát, mely e galeri "krémjét" adja, a Földön szinte sehol sem szeretik, ami érthető is, hiszen szerte a világon csak a baj van velük. Ők persze értetlenkednek emiatt - nem akarván tudomást venni saját undorító természetükről -, és "ősi", Istentől (mármint az ő spéci, saját, különbejáratú, vérszívó, kegyetlen, fogat-fogért, mindenért bosszút álló istenüktől) kapott jogaikra hivatkozva fosztogatják és döntik nyomorba az emberiség zömét, és tesznek olyat egész népekkel, amit még Hitler sem tett meg – még a legvadabb álmaiban sem – velük! Rendkívül háklisak tudnak lenni, ha bárki, bárhol, bármi rosszat talál mondani  róluk – sőt, újabban már: gondolni is –, a fajtájukról, a vallásukról, vagy az istenükről.

Ám a jelek szerint ők már nem ilyen toleránsak és figyelmesek mások vallási és nemzeti érzékenységével szemben. A mellékelt ábra is azt mutatja, hogy most már annyira a magukénak érzik Hazánkat (is), hogy nem átalkodnak arcátlanul provokálni minket! Tehetik, hiszen tudják, ma Magyarországon nincs olyan erő, mely szembe tudna szállni velük, vagy el tudná takarítani innen őket, vagy legalábbis meggátolná az ilyen és hasonló tetteiket. (Aki meg mégis tehetne ellenük valamit – mondjuk – beosztásánál fogva, az vagy közéjük tartozik, vagy kilóra megvásárolták már.)

Szomorú, de azt kell mondanom, ez részben a mi hibánk is, hisz mi biztosítottuk számukra a táptalajt! Most aztán kifejlődtek szépen. És lassan, de biztosan kezdenek a fejünkre nőni! Nem tudom, mi következhet még ezek után, de azt hiszem, nem ártana résen lennünk végre, mielőtt késő lesz!

Ez még csak az első - nem is bátortalan! - lépéseik egyike! Erősödik a lábuk...

Ébresztő, Magyarország! Fel kellene kelnünk végre (minden értelemben!), mielőtt eltaposnak minket!

(Jobb Salgótarjánért Mozgalom - Kuruc.info)


Tisztelt Kurucok!

A rafinált kaftánosok azzal próbálkoznak, hogy a témával foglalkozó internetes portálok fórumában terjesztik a hazugságot, többen bedőltek már nekik.

A Szent Korona Rádió tényként közli, hogy a plakátot eltávolították. A Jobb Salgótarjánért Mozgalom internetes oldalán előbb Szent Istvánról magyaráznak hülyeségeket, burkoltan antiszemitáznak, majd a ,,hazugság kiagyalóinak elmarasztalásáról" vizionálnak. Ez hihetetlen! Ezek a csillagokat is lehazudnák az égről!

A plakáthoz nem nyúlt senki! Mi, pásztóiak, már az első pillanatban letéptük volna, de azt csak úgy lehet, ha betörjük a kirakatot. A turul, Szent István, a katolikus oltárkép változatlanul tilos táblában megszégyenítve áll a város közepén.

Miért érzem azt, hogy az óriásplakát marad, s az egészből ők jönnek ki áldozatként?

Egy pásztói olvasó



Friss hírek az elmúlt 24 órából