Ugrás a cikkhez
Reklám

A Nemzetinek hazudott Vágta - mely nem több, mint egy újabb bohóckodás/közpénzlenyúlás Gesztitől - többek közt egy banktól is támogatást kap. Most e pénzintézet zászlója is az Erzsébet-hídon lobog, ahol normális esetben csak nemzeti zászlók lengenek. De a támogatók között ott a Készenléti Rendőrség is.

Az állami ünnepek alkalmával szemet gyönyörködtetően öltözik piros-fehér-zöldbe a város. Kikerülnek a nemzeti színû zászlók a közintézményekre, iskolákra, hidakra. Szép is lenne, ha egész évben így lenne... Illetve magas rangú, külföldi állami delegációk érkezésekor is szépen feldíszítik a vendég ország zászlóival és a magyar zászlókkal a hidakat. Tegnap reggel viszont hiába is próbáltuk beazonosítani az "országot"...





A "Vágta G.T. Kft." rendezvénye, a Nemzeti Vágta reklámja az egész.. Egy magáncég rendezvényére csak úgy odaadják az Erzsébet hidat, fellobogózni? Vagy a Vágta G.T. Kft. kifizette a "bérleti díjat"?

A főszponzor Raiffeisen Bank mellett még támogató a Budapest Főváros, Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium, Készenléti Rendőrség, Magyar Fejlesztési Bank Zrt., Magyar Posta Rt., Magyar Turizmus Zrt., Mavir Rt., Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium, Reneszánsz Év, Szerencsejáték Zrt., UNIQA Biztosító Zrt., Zwack Unicum Nyrt. 

Az UNIQA-án és a Zwack-on kívül csupa-csupa állami cég... Geszti Péternek jó kapcsolati lehetnek, hiszen alig maradt ki nagy közvállalat a szponzorok közül. Hiába, az állami cégek közpénzből jobban "adakoznak", mint a magáncégek. A Készenléti Rendőrség vajon milyen üzeletet/előnyt látott ebben a buliban? És mivel támogatják a rendezvényt? Talán speciális rendőrlovaikkal, melyek a hátán hordják a farkukat?

(SZKR / vastagbor.blog.hu nyomán)



Friss hírek az elmúlt 24 órából