Ugrás a cikkhez
Reklám

Jeffrey Epsteint azzal is vádolja a New York-i ügyészség, hogy 350 ezer dollárral próbált meg befolyásolni várható tanúkat. Korábban emberkereskedelemért és szexuális visszaélésekért tartóztatták le a milliárdos zsidó üzletembert.

Elemzők szerint az újabb vád pénteki benyújtásával az ügyészek közelebb kerültek ahhoz, hogy elutasítsák Epstein ügyvédjeinek kérelmét az óvadék ellenében történő szabadlábra helyezésre.

A szövetségi ügyészek azt állítják: bizonyítékaik vannak arra, hogy a 66 éves pedofil tavaly 350 ezer dollárt utalt át két olyan embernek, aki tanúskodhatna ellene.

„Ez a cselekedet, és különösen időzítése azt jelzi, hogy a vádlott megpróbálta befolyásolni az üzelmeit segítő két személyt, akik információkkal szolgálhatnak róla a nemrégiben napvilágra került vádakról” – írták az ügyészek a bíróhoz benyújtott, és az amerikai sajtóban nyilvánosságra hozott dokumentumukban.

Epstein ügyvédjei a hét közepén azzal érveltek az óvadék mellett, hogy védencük nem jelent veszélyt a közösségre. Óvadéknak az üzletember 77 millió dollár értékűre becsült manhattani luxuslakását ajánlották fel, és egyben azt kérték, hogy Epstein a lakásában várhassa ki a bírósági tárgyalást.

Az ügyészek azonban a bíróságnak írt levelükben azt hangsúlyozták, hogy „semmi nincs, ami megakadályozhatná, hogy (Epstein) elmeneküljön az országból”. A bíróság hétfőn hoz döntést az óvadék ügyében.

(MTI nyomán)

Kapcsolódó:

- Az Egyesült Államok munkaügyi minisztere már bele is bukott a pedofil zsidó ügyébe

- Vádat emeltek Epstein ellen - emberkereskedelemmel foglalkozó hálózatot működtetett a pedofil zsidó

- Végre szorulhat a hurok egy pedozsidó milliárdos nyaka körül

- A brit királyi ház két napon belül másodszor kényszerül magyarázkodni a pedofil zsidók barátsága miatt

- Gyerekprosti-közvetítéssel gyanúsítják Bill Clinton pedofil zsidó haverját

Ajánlott olvasmány: A "kifejezetten zsidós perverzitás" jellege és annak háttere





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából