Ugrás a cikkhez
Reklám

2017. január 20-án iktatták be az új amerikai elnököt, Donald Trumpot. Január 21-én a személye elleni tüntetésre került sor Women’s March on Washington (Nők Washingtonba Menetelése) néven, „A nő felemelkedése = A nemzet felemelkedése” jelmondattal.

A balos The Guardian az eseményt mint a nők jogaiért való spontán megmozdulást harangozta be. A kultúrmarxista Vox arról írt, hogy hatalmas, spontán földindulás van a menetelés mögött. A menetelés szervezői a honlapjukon azt hirdették, hogy független szervezetek közreműködésével, alulról szerveződő törekvésről van szó. Több résztvevő szervezet vezetője hangoztatta, hogy a menetelésnek nincs pártpolitikai kapcsolódása.



Rettegő feministák a Soros-meneten

Valójában mindez hazugság volt, és az egész ügy nem a nőkről, hanem csak és kizárólag a Trump-ellenes nőkről szólt.

Például a szintén résztvevő UnitedWomen.org olyan videókat tett közzé, melyekben az #ImWithHer (Vele [Hillary Clintonnal] vagyok), a #DemsInPhily (Demokraták Philadelphiában) és a #ThanksObama (Köszönjük, Obama) hivatkozások szerepelnek.

Ami még ennél is fontosabb: a zsidó spekuláns George Soros (Soros György) támogatott, vagy közeli kapcsolatban van a menetelés legalább 56 partnerszervezetével, mint például…

2000 és 2014 között Soros kb. 90 millió dollárt adott 40 partnercsoport, beleértve a Human Rights Watch, a Planned Parenthood, valamint a négerek érdekeit védő National Association for the Advancement of Colored People (NAACP) részére. (Ez utóbbi szellemisége a magyarországi Roma Polgárjogi Alapítvány szellemiségével egyező.)

Van még két, a meneteléshez kapcsolódó csoport, az Asian Americans Advancing Justice – Atlanta, valamint a #VoteProChoice (Szavazz a[z abortusz] választás jogára), melyek Soros-pénzeket kaptak; az előbbi szervezet anyaszervezete, az Asian Americans Advancing Justice (AAAJ) például 2,8 millió dollárt. Megemlíthető még a National Institute for Reproductive Health, ami 234 ezer dollárt kapott Sorostól, és az abortuszpárti #VoteProChoice háttértámogatója.

Íme egy részletes lista a Soros által pénzelt csoportokról (Soros funded groups).

Ezenkívül íme egy táblázat, ami áttekintést nyújt a „jogvédő”, feminista, színesbőrű, zsidó, muszlim, illegális bevándorló, valamint homoszexuális felforgatókról:




A menetelés szervezői a partnerszervezetektől azt is tudakolták, hogy mi a fő működési területük. Ezek az agitáció már ismert területei voltak, mint például…

Felmerülhet a kérdés, hogy az olyan csoportok, melyek célkitűzéseikben homlokegyenest szemben állnak egymással (például feministák és homoszexuálisok vs. muszlimok), hogyan kerültek egy zászló alá. Nos, a válasz a közös ellenségben van.

Ezek a felforgatók a dolgokat csak és kizárólag az önazonossági politika (identity politics) szűrőjén keresztül látják, ami körülbelül ezt jelenti: aki nem fehér, nem hímnemű, nem heteroszexuális, nem keresztény, az eleve jó, mert elnyomástól szenved, ellenben aki fehér, hímnemű, heteroszexuális, keresztény, az eleve rossz, mert elnyomó.



Felemelkednek a nők

Amerikát az identity politics-ot követő színesbőrűek rasszistának és gyarmatosítónak, a feministák patriarchálisnak (apa- vagy férfiközpontúnak), a homoszexuálisok homofóbnak, a muszlimok iszlamofóbnak, a zsidók a fehér felsőbbrendűség képviselőjének látják. Éppen ezért összefogtak, hogy lerombolják Amerika hagyományos arculatát.

Nyilvánvaló, hogy ha győznének, a belső ellentétek miatt egymás ellen fordulnának, egymással is leszámolnának, de minket az már két méterrel a föld alatt nem lelkesítene.

Mindezeket figyelembe véve kérem az olvasókat, hogy vegyék a fáradságot magyar, amerikai és egyéb nemzetiségű családtagjaik és ismerőseik tájékoztatására.

Hidra - Kuruc.info

Forrás:

- Billionaire George Soros has ties to more than 50 ‘partners’ of the Women’s March on Washington
What is the link between one of Hillary Clinton’s largest donors and the Women’s March? Turns out, it’s quite significant

By Asra Q. Nomani 01.20.17.

- Soros Gave Nearly $90 Million to Liberal 'Women's March' Partners
By Aly Nielsen | January 10, 2017 | 12:21 PM EST

Kapcsolódó:

- Feministák vonulgattak világszerte Trump ellen - Washingtonban százezrek voltak, de Európában már csak lézengtek

- Lázár világossá tette: Németh Szilárd csak a száját jártatja, Soros ügynökeinek nincs mitől tartaniuk

Kapcsolódó tanulmányok:

- Feminizmus: zsidó harc a nőiesség ellen (II. rész) - Femen, Pussy Riot és a nők elárulása

- Feminizmus: zsidó harc a nőiesség ellen (I. rész) - Aberráltak, férfigyűlölők és a család ellenségei





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából