Drávapiski polgármestere, büntethetőségének, perelhetőségének teljes tudatában (gyengébbek kedvéért: nem fog olyat leírni, amiről nem tud 100%-os biztonsággal) kitűnő, olvasásra, követésre feltétlen érdemes blogján írta a következőket az alább teljességgel olvasható cikkben:

„A [cigányok által elrabolt] kissrác nyomait az keleti határig megtaláltuk, de ott elveszett. Egy szervkereskedő banda vette meg. Néha rémálmaimban megjelenik a kisfiú és segítségért könyörög. Pont egyidős volt az én fiammal... Belegondoltam, hogy  mi lett volna ha az enyémmel történik meg ez....  Máig nagyon bánt a történet, mert nem találtuk meg a kissrácot.”

Elöljáróban: számtalan cikkben számoltunk már be a cigányok emberrablásairól. Ezek áldozatai eddig túlnyomórészt „csak” örömlányok vagy csicskák (rabszolgák) lettek, amiből azért, ha az embernek szerencséje van (nem rokkan meg), még fel lehet épülni, meg lehet menekülni. De abból nem, ha a szervkereskedők egyszerűen megölik, hogy felhasználhassák, eladhassák a belső szerveit. Az, hogy a cigányok (valószínűleg a koszovói, hasonlóképp bűnöző, túlnyomórészt(?) cigány szervkereskedő maffiával összejátszva) immár szervkereskedőknek (busás nyereséggel) átadják az általuk elrabolt fiatalokat, már egy teljesen új „minőség”. És még csodálkoznak a Kedves Olvasók, hogy többek között olyan sokat írunk például a finn cigányellenes leszámolás-esetekről? Ezek után csodálkozik bárki is, hogy elegünk van ebből a söpredékből?

Kedves Olvasónk! Mit szólna ahhoz, ha az Ön fiát, gyerekét rabolnák el ugyanígy a cigányok, hogy aztán szépen megöljék és eladogassák a szerveit (kapcsolódó cikk a szerv-feketekereskedelemről, az ottani haszonkulcsokról ITT)? Megeshet, hogy megtörténik – a Fidesz ugyanúgy nem csinál semmit a cigókkal, ahogy elődjei sem, pedig a külföldi, EU-s példák (francia, olasz, tót, finn, svéd, dán, svájci stb.) ott vannak a szeme előtt. Amíg ők vannak hatalmon, addig tovább folyik az esztelen cigányszaporítás és a bűnözők szabadlábon hagyása, ezen keresztül pedig a magyarirtás további növekedése, az emberrablások egyre gyakoribbá válása. Miért hagyjuk, miért tűrjük ezt? Miért nem vehetjük át a finn, tót, olasz, francia stb. példát, és miért nem zárhatjuk kivétel nélkül az összes bűnözőt  (származástól függetlenül) önfenntartó börtönökbe, büntetőtáborokba, Tent City-kbe, ahogy az olaszok, amerikaiak? Miért nem vehetjük el a visszaesők állampolgárságát, és rúgjuk ki őket a fenébe, ahogy a franciák? Miért nem lőhetjük le őket simán és jogi megtorlás nélkül, ahogy a tótok, a svájciak, a finnek vagy az amerikaiak? Miért, miért, miért?

A teljes anyag (eredeti ITT):

Te mit adnál?

Te mit adnál egy uzsorásnak büntetésül? Mondjuk ha bíró lennél, szerinted mennyi lenne az annyi? Ezek családok sokaságát nyomorították meg és gyereklányokat hurcoltak el prostituáltnak a hajuknál fogva. Férjek ölték meg kétségbeesésükben magukat és gyerekek vizeltek az ágyukba félelmükben. Szerinted mit érdemelnek ezek?

Elmesélem a legdurvább sztorinkat:

Egy költöztető cég vezetője kért segítséget tőlünk korábban. Őket hívták költöztetni egy családot, de a kérése a megrendelőnek az volt, hogy 10-12 rakodómunkást vigyen. A megbízók hatan várták őket, kigyúrt cigányok voltak. Bementek pakolni és egy kerekesszékes asszonyt és a kb 40 kilós férjét találták a lakásban akik nagyon sírtak és remegett minden csontjuk. Elmondák a cégvezetőnek, hogy most erőszakolták meg a cigányok őket , EGYMÁS ELŐTT!!! De nem ez a legnagyobb baj, hanem a gyerekek...... Mert őket már napokkal korábban elvették tőlük és eladták őket. Most a szülők utolsó vagyonkáját a kis lakásukat akarják elvenni tőlük, de verés hatására aláírták a papírt, hogy tartoznak a cigányoknak egy vagyonnal.  Erre a derék költöztetők "le akarták beszélni" a cigányokat a lakás elvételéről, amiből nem kis verekedés lett. Majd napokon keresztül a költöztetők őrizték a családot....és eljöttek hozzánk. Derék cigányainkat rövid úton jobb belátásra térítettük, olyan jámbor lányok lettek belőlük és a rossz nyelvek szerint ma a sándorházi műintézmény legjobb szeretői. A gyerekek nyomába eredtünk, a kislányt 1 nap alatt megtaláltuk. Akkor 15 éves volt , de már egy 19 éves prosti papírjaival dolgozott egy közeli főúton. A futtatója némi rábeszélésre visszaadta a kislányt , csak nagyobb baja ne essék.. A kissrác nyomait az keleti határig megtaláltuk, de ott elveszett. Egy szervkereskedő banda vette meg. Néha rémálmaimban megjelenik a kisfiú és segítségért könyörög. Pont egyidős volt az én fiammal... Belegondoltam, hogy  mi lett volna ha az enyémmel történik meg ez....  Máig nagyon bánt a történet, mert nem találtuk meg a kissrácot. De amit a mi kereteink megengednek, azt megtettük, de talán nem eleget....

Ezek azok az ügyek amelyekből erőt merítünk, mert hisszük, hogy alázatos szolgálatunk segít ennek az országnak. Talán ha elolvassátok ezt a kis szösszenetet , akkor megértitek a miértet is. Ezek azok az ügyek , amelyek mellett nem lehet elmenni és vérebekként megyünk minden ilyen ügy elkövetői után. Remélem egyszer belátják a rendőrök is, hogy sokkal jobb lenne nekik is partnerként kezelni minket és nem ellenségként.

Te mit adnál egy ilyen ügy elkövetőinek?

http://www.bama.hu/baranya/kek-hirek-bulvar/uzsorasper-csak-egy-tanu-jott-el-361886