Ugrás a cikkhez
Reklám

Emlékezhetünk még a múltkori, az uzsorásokról szóló, azokat (micsoda csoda) fehérekként ábrázoló, kimondatlanul a cigányoknak szóló „képregényre”. Nos, annak most folytatása akadt.

A legújabb, a tanár- és orvosverés (tipikusan cigány nemzeti sport) visszaszorítását célzó, ahogy az uzsorások esetében, a cigányság igen nagy részének írástudatlansága miatt szintén képekkel illusztrált tájékoztatóval lepték meg a súlyosan cigányfertőzött B-A-Z megyét:




(teljes méretű, sokkal jobban olvasható verzió ITT)

Hogy ki támogatta a kiadvány megjelentetését? Nem más, mint Lakatos Attila helyi cigányvajda (lásd jobb oldalon alul). Ha valakinek bármi kétsége lett volna arról, hogy ez az egész kinek is szól, azaz melyik nép az, akik az összes tanár- és orvosverést, -lincselés, -gyilkosság 99,999%-át elköveti... (Gy.k. ha nem cigóknak szólna a kiadvány, akkor nem támogatta volna Lakatos, mivel semmi köze hozzá, nem az ő profiljába vág.)

Talán mondanunk sem kell, hogy az ilyen típusú rábeszélésnek cigányainkkal szemben semmi értelme nincs, a bűnözésüket az ilyen kérlelés nem fogja visszaszorítani. Oda gyorsított eljárásban kiosztott 10-20 év fegyház- vagy kényszermunkatábor-büntetés vagy éppenséggel a helyszínen történő agyonlövés kellene, mint például a szabadság, demokrácia, emberi jogok stb. őshazájában, az USA-ban. Mindez a médiában jó bőven tárgyalva, hogy a hír a legutolsó cigányputriba is eljusson.

Nem, Orbán, meg az ő drága Balog Zoltánja, ezt nem képes belátni. Amit az is igazol, hogy pár napja, messze a „rendet csináltunk”, „rohamosan megjavult a közbiztonság” stb. után, ahogy eddig minden esetben, mindig, megint felmentettek egy tanárverő korcsot, ezzel azok további lincseléseinek, gyilkosságainak zöld jelzést adva. Erről a  kapcsolódó, 13-i hír:

Felfüggesztettet kapott a tanárverő
Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a szarvasi bíróság azt a férfit, aki két pedagógust bántalmazott szeptember közepén – közölte a rendőrség szerdán.

Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: az apa szeptember 16-án délután, a tanítás vége előtt ment be az általános iskolába, ahonnan el akarta vinni három gyermekét, ezt azonban az intézmény szabályzata értelmében csak előzetes írásbeli kérelem és igazgatói engedély alapján tehette volna meg.

Az iskola egyik tanára erre felhívta a figyelmét, és megpróbálta megakadályozni az apát abban, hogy gyermekeivel távozzon az iskolából. Ekkor a férfi ellökte a tanárnőt, és el akarta hagyni az iskolát, az igazgató azonban becsukta az intézmény bejárati ajtaját, mire az apa őt is félrelökte. Időközben megérkeztek a városi rendőrkapitányság járőrei, akik a lökdösődő férfit előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.

Szombati Andrea elmondta, hogy a bíróság a férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetése miatt egy év börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását két évre felfüggesztette. Az ítélet jogerős.

(MNO - WA)
 



Friss hírek az elmúlt 24 órából