Ugrás a cikkhez
Reklám

Magyarországon nincs jogállam – a cigányság bármit megtehet büntetlenül. Ide tartozik a rendőrök megtámadása, amelyért eddig soha egyetlen egy korcsot nem ítéltek letöltendőre, pedig jó pár ilyen eset volt már. (Ezek gyűjteménye ITT). Bezzeg ha rendőr merészel kezet emelni a bűnözőcigányra, akkor (minimum) az állásának mondhat búcsút...

Az alább (eredeti ITT) látható, legújabb Riasztás (az eredetinek az utolsó része) elmondja, hogy a múltkori, soroksári cigány bandaháborúban nyolc luxusautót vertek szét. Az egyik banda vezetőjét régóta ismerik a rendőrök: a férfi korábban (2009-ben) szamurájkarddal támadt egy rendőrautóra.

Az, hogy ennek ellenére szabadlábon lehet, és nem lőtték le a helyszínen, ahogy minden normális országban tennék, de legalábbis nem csukták le jó pár évre, mindent elmond a hazai állapotokról. Bezzeg ha büntetlen előéletű(!) túlbuzgó környezetvédő magyar lett volna, aki autókat karcolgat, akkor garantáltan rács mögé kerül (ez nem vicc, tessék elolvasni EZT). Hiába, jogegyenlőség van, vagy mifene.



Friss hírek az elmúlt 24 órából