Ugrás a cikkhez
Reklám

…és, ha valaki rosszallását fejezi ki, lobogtassuk meg szeme előtt az ITT található (bevezetőcikke ITT), friss Társaság a Szabadságjogokért (TASZ)-dokumentumot.

Ezen anyag kb. fele arról szól, hogy az önkényes lakásfoglalókat hogyan lakoltathatják ki és rájuk milyen „büntetés” vár. Ez előbbit igen nehezen; az utóbbi meg jelenleg kimerül a pénzbüntetésben, amit a lakásfoglalók persze úgy sem fizetnek ki – ahogy mást sem. Gratulálunk a TASZ-nak, jól a cigányok szájába rágják, hogy – jelenleg – nem tehetünk ellenük semmit, „hála” az elb@szott törvényeinknek.

Miért is beszélünk cigányokról? Egyszerű. Egyrészt a dokumentum első oldalán segítségnyújtóként szereplő hat hivatalból, ill. szervezetből (ebben a TASZ is benne van) három (Egyenlő Bánásmód Hatóság, Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda, Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogok Országgyűlési Biztosa) csak a cigókra specializálta magát, és a maradékból kettő (Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány és persze a TASZ) is inkább cigós; egyedül az Igazságügyi Hivatal nevezhető mokkafüggetlennek.

De itt nincs vége! A TASZ az egész anyagot a Roma ügyek dossziéban hozta le. Erre ráadásul külön fel is hívja a figyelmet („Az alábbi témával a TASZ Roma ügyek programja foglalkozik.”) Értsd: ez a dokumentum kizárólag csak cigányoknak szól – erre utal mind az ajánlott „jogvédő” szervezetek fenti listája, mind az anyag kategorizálása. A TASZ-t nem érdekli a nemcigány – ezt nevezik, ugyebár, fordított rasszizmusnak. Amelyet a parlamentben jelenleg a TASZ-szal ezer szálon összekapcsolódó (lásd az LMP vezetőjét, Schiffer Andrást, aki 2004-2008 között a TASZ ügyvivője volt) LMP képvisel a legrámenősebben. Többek között – parlamenti interpellációik mellett – a Népszabadságban megjelenő, méretes cikkeikben (lásd ITT alul).

Természetesen úgy is értelmezhetnénk mind az ajánlott szervezetek listáját, mind a Roma ügyek-kategóriát, hogy a TASZ ezzel is elismerte, az önkényes lakásfoglalók túlnyomó többsége, ha nem mindegyike ork.

Mit kell még tudni a TASZ-ról? Például azt, hogy ők voltak azok, akik egy velejéig hazug filmet (ITT van legalul) lehoztak a hétesi gyilkoscigányokról. Aztán amikor azok meggyilkolták a telep utolsó fehér nénijét, letiltották annak levetítését a HírTV kitűnő riportműsorában. Egy olyan társulat, akiknek a nyilvános akasztás is kevés lenne...

Mindeközben a magyarokat 50-60 kommandóssal lakoltatják ki. Nem, nem (csupán) az önkényes lakásfoglalókat – azokat is, akik elvesztették az állásukat, és emiatt nem tudták fizetni a házuk építésére, megvételére felvett banki kölcsönt. Mert, ugye, a fehérnek nem adnak ingyen lakást, házat – szemben az orkokkal, akik azt megkapják az állambácsitól (azaz tőlünk, adófizetőktől). És még van pofájuk az olyan hangadó cigányoknak, mint a C-Press-re írogató BlackCat, hangosan nyeríteni és örömködni azon, hogy Nagytétényben 50 kommandós lakoltatta ki az elszegényedett magyar (BlackCat szerint „mongol”) családot...

Végezetül: nem, nem foglalhatjuk el más lakását. Azt csak akkor tehetjük meg, ha barna a bőrünk színe, cigányok vagyunk. Nekik mindent szabad – nekünk nem. Többek között mások kitúrása a saját(!) ingatlanjukból, földönfutóvá, fedél nélkülivé tétele. Ahogy az oly sokszor ki is derült – megdöbbentő történet (további hivatkozásokkal) ITT. Ahogy látható: orkjaink tényleg szent tehenek, nem mer hozzájuk érni se rendőr, se bíró...
 



Friss hírek az elmúlt 24 órából