Ugrás a cikkhez
Reklám




A Kuruc.info olvasói már megszokhatták, hogy ha pontatlanságot, téves információt közlünk, nem hallgatunk, hanem jól látható helyen igazítunk helyre. Most is ezt tesszük, bár (szerencsére) erre csak ritkán kerül sor annak ellenére, hogy nem nagyon tudunk oknyomozást folytatni, még egy-egy telefonhívást sem bonyolíthatunk le, hisz Bajnai kutyái szaglásznak utánunk és legfőbb vágyuk, hogy koholt vádakkal elítéltessenek, börtönbe dughassanak. Ezért muszáj névtelenségben maradnunk.


Néhány napja egy kedves olvasónk írt egy levelet, amelyben azt állította, hogy nem a salgótarjáni macsétás cigány gyilkos, Fekete László volt képviselőjelölt (2002-ben a fideszes Lungo Drom, 2006-ban pedig már az SZDSZ színeiben), hanem az apja, akit szintén Fekete Lászlónak hívnak. Több levelet is írtunk olvasónknak, de mindezidáig nem válaszolt, nem támasztotta alá bizonyítékokkal értesülését, így mi próbáltunk utánajárni a dolgoknak.

Több újság, hírportál is megírta: a 27 éves F. László gyilkolt Salgótarjánban, aki az önkormányzatnál dolgozott, később több információval egészült ez ki, miszerint "esélyegyenlőségi koordinátorként" segítette a halmozottan hátrányos helyzetű (cigány) gyerekek "beilleszkedését" egy iskolában. A Kuruc.info nyilvánosságra hozta a gyilkos fényképét és azt, hogy a gyilkos szokás szerint cigány. Eddig minden stimmel. Persze a fősodratú médiában sehol nem írtak arról, hogy hova is tartozik a gyilkos, ilyenkor "valamiért" nem fontos a származás emlegetése...

Az ATV honlapján az "Önkormányzati dolgozó gyilkolt brutálisan Salgótarjánban" című cikkben írnak a képviselői szálról, de egymásnak ellentmondó információk olvashatóak ebben, hol a gyilkos, hol annak apja képviselőjelöltségéről beszélnek.

"Az eset után megjelent internetes cikkekhez írt hozzászólásokból hamar kiderült a tettes és az áldozatok kiléte is. F. László iwiw-oldala is nyilvánosságra került, amelyből többek között kiderül: a közösségi oldalra szóló meghívót K. Kitti küldte neki. Arról is többen írtak, hogy az illető az önkormányzatnál dolgozott (a Népszabadság információi szerint egészen pontosan a kistérségi társulás esélyegyenlőségi koordinátorként). Apja a Lungo Drom, illetve az SZDSZ támogatásával kétszer is indult önkormányzati képviselőjelöltként Salgótarjánban. Mindezt az atv.hu információi is megerősítik. (...) Münnich Iván agressziókutató az atv.hu-nak nyilatkozva arra hívta fel a figyelmet, hogy a pécsi ámokfutó, G. Ákos és a macsétás gyilkos, F. László is pszichiátriai kezelés alatt állt. Ez azért is érdekes, mert mindeközben az egyikük egyetemi tanulmányokat folytatott, a másikuk az önkormányzatnál dolgozott, és képviselőjelöltként indult."

Több embernek is írtunk, hogy kiderítsük az igazságot, végül a Jobb Salgótarjánért Mozgalom mutatott bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy tévedtünk, és nem a gyilkos, hanem a vele azonos nevű (szintén cigány) apja politizált. Ezért olvasóink szíves elnézését kérjük.

Az SZDSZ-es jelölt fényképe, kampányanyaga itt látható: http://www.salgotarjan.szdsz.hu/valasztas/jelolt_2vk_fekete_laszlo.php

Hírportálunk eddig is támaszkodott olvasóira és ez a jövőben is így lesz. De kérjük, hogy ha észrevételük, panaszuk van, konkrétumokat írjanak, támasszák alá állításukat. Ezzel megkönnyítik dolgunkat hasonló esetekben.

Kuruc.info főhadiszállás

Kapcsolódó cikk: - Tudta a bozótvágós anyja, hogy gyilkolni készül a cigány; verte is a lányt

Korábban írtuk (2009. 12.15): Salgótarjánban tegnap brutális kettős gyilkosság történt: egy nő fejét kettéhasította, a vele lévő férfit pedig összekaszabolta az egykori képviselőjelölt, akit 2002-ben a fideszes Lungo Drom, 2006-ban pedig az SZDSZ támogatott a választásokon. A nyílt utcán támadt rájuk, a menekülő férfi egy élelmiszerboltba futott, a tettes itt érte utol és mészárolta le.

"Heves vérmérsékletű honfitársunkat" elfogták, megtalálták nála a gyilkossághoz használt, 49 cm pengehosszúságú és 12 cm fanyelű macsétát (korábbi források szerint szamurájkardot), amit közismerten az örmény kisebbség szokott magával hurcolászni és ők szoktak azzal pózolgatni az Iwiwen... Brutális fotók a helyszínről és a gyilkos fegyverről itt.

A gyilkos, ahogy alább is kiderül, 2002-ben a Lungo Drom-színekben politizált. Abban az Orbán Viktorral szövetséges szervezetben, amelynek vezére, Farkas Flórián is többszörösen büntetett előéletű és amelynek bérelt helye van a Fidesz parlamenti képviselői közt, ahogy az önkormányzatokban is. A kafferbűnözést aljas módon elhazudó Fidesz a maszopszadeszhoz hasonlóan ilyenekkel szövetkezik. A parlamenti tolvajpártok szerint természetesen nem a felfegyverkezett cigánybűnözők, vagy az izraeli őrző-védő cégek, hanem a nemzetvédő Magyar Gárda az erőszakos...

Kapcsolódó: - Többszörösen büntetett előéletű a Fidesz főcigánya is, egyik bűntette 30 évre titkosítva

Szemtanúk szerint (köztük az elhunyt férfi egyik munkatársa) a salgótarjáni kettős gyilkos Fekete László névre hallgat, 27 éves. Pszichiátriai kezelés alatt állt, a brutális gyilkosság után megpróbálta felvágni az ereit, de nem sikerült az öngyilkossági kísérlet. Iwiwes adatlapja itt tekinthető meg. K. Krisztián és K. Kitti volt a két áldozat, nyugodjanak békében. Utóbbi küldte egyébként az iwiwes meghívót Fekete Lászlónak, akivel információink szerint öt évig élt együtt. Ezért sem kell cigányokkal barátkozni... A fekete retek ugyanis "nem tudta feldolgozni" a szakítást, ezért úgy döntött, hogy a bozótvágójával tesz igazságot, ezért "kellett" meghalnia volt élettársának és új udvarlójának. Képek a gyilkosról alább.







(nagyobb méretben ITT)

Tényleg “nem” tűnik cigánynak, ugye? A média hallgat a származást illetően, ilyenkor valamiért nem fontos...

Mit kell még róla tudni? Azt, hogy a Lungo Drom jelöltjeként indult 2002-ben, amely a Fidesz hivatalos szövetségese. Nézzük csak meg az alábbi képet.




Hoppá - ott van a mi kis Fekete Lacink (emberünk a képernyőfotón pirossal bekeretezve)! Mindezzel egybecseng az is, hogy a rendőrség délelőtt 11-es sajtótájékoztatóján nem cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, miszerint önkormányzati alkalmazott a gyilkos (idézet: "A főkapitány nem válaszolt arra a kérdésre, hogy valóban a salgótarjáni polgármesteri hivatal alkalmazottja volt-e az elkövető."). Márpedig ha valamit nem cáfol a rendőrség, az tudjuk, mit jelent...

Friss: Olvasónk felhívta a figyelmünket, hogy ezen a linken lehet keresgélni, itt látható, hogy a gyilkos cigány 2006-ban már az SZDSZ színeiben indult, 94 szavazattal öt százalékot ért el.

Az eset kapcsán is feltesszük a kérdést: érdemes-e olyan pártra (a Zsideszre) szavazni, amely (helyi szinten is! Nem csupán országosan: Balogh Artúr, Schmidt Mária, Hegedűs Zsuzsanna, Pokorni Zoltán stb. – konkrét hivatkozások ITT) ilyen „emberekkel” nyomul? Még egyszer elmondjuk: ha a pártban vannak, lesznek is normális emberek értelmes, „bekeményítős” reform-elképzelsésekkel, azokat az ilyenek könyörtelenül kigolyózzák, kicsinálják. Ugye, emlékszünk az edelényi Molnár Oszkár példájára? Ettől a párttól egyszerűen semmi jó nem várható cigányfronton. Ugyanakkora hazaárulás rájuk szavazni, mint kivétel nélkül az összes többi parlamenti pártra.

Kuruc.info - A.S.

Kapcsolódó cikkek: - Szamurájkardos támadás Salgótarjánban: egy férfi fejét ketté, egy nő karját pedig levágta a támadó
 
Ajánló: Cigánykérdés cigányúton - Megdöbbentő történetek Franka Tibor tollából  (x)


Friss hírek az elmúlt 24 órából