A "Meg fogsz dögleni!" kiáltással fenyegetőző hívó Idősebb Gáspár Győző alapítványából telefonált, de még nem tudni, hogy ki volt az.

A szociális kártya bevezetésével és népszerűsítésével Szepessy Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Monok első embere komoly csapást mért a (véletlenül sem kaffer - a szerk.) uzsorásokra. Az áldozataik pénzét már a segélyosztás napján beszedő maffiózók nem nézik jó szemmel, hogy Szepessy újítása kiveszi kezükből az irányítást.

A politikus a kártyát népszerűsítő miskolci fórumon beszélt arról, hogy az egyik, Monokon is „működő" uzsorás polgármesteri hivatali dolgozószobájában fenyegette meg, kilátásba helyezve, hogy meg is szurkálja. Szepessy kihívta a rendőrséget, a körzeti megbízott ki is jött, de a feljelentés ellenére nem lett folytatása az ügynek. A fenyegetésnek fültanúja is volt, de a politikus szavai szerint „mindenki fél, senki nem mer tanúskodni". Az uzsorás férfi egyébként megfenyegette a polgárőrök vezetőjét is.

Nem ez az első eset, hogy inzultálják a zempléni település vezetőjét: a közelmúltban több portálra felkerült egy videó, amelyen a szereplők úgy nyilatkoznak: „Szepessy Zsoltot törvényesen meg lehet gyilkolni, mert egy állat". A politikus gyilkosságra való felbujtás és gyilkosság előkészülete miatt tett feljelentést, jelenleg ügyészségi szinten folyik a vizsgálat.

Korábban fél évbe telt, mire kiderült: a Szepessyt „Meg fogsz dögleni!" felkiáltással fenyegető telefonáló az RTL-es „Győzike" apja, azaz idősebb Gáspár Győző elnökletével működő roma alapítvány tulajdonában lévő telefonról hívta a polgármestert. Az viszont továbbra sem tisztázott, hogy az alapítványnál ki használta a telefont a kérdéses időpontban. (Nyilván a Magyar Gárda volt, véletlenül sem a kaffer maffiózó és médiaparazita hordája - a szerk.)

(Heti Válasz nyomán)