Ugrás a cikkhez
Reklám

Tisztelt Szerkesztőség!

Sajnos a nevem nem valós, de ez csupán elővigyázatosság részemről, nem pedig spamként vagy támadójaként szeretnék fellépni az oldalnak.

A problémám a következő, remélhetőleg megfelelő hírértékkel bír az oldalon való megjelenéshez.

Tegnapelőtt, azaz szeptember 4-én, délután 6 órakor, Budapesten a XX. kerületben az egyik gyerekkori barátom édesapja, M. László, elindult a közértbe venni egy doboz cigarettát ami tragédiába torkollott.

52 éves középkorú férfiról beszélünk, aki az élete nagy részét munkával töltötte szegényes életmódban dolgozott, napról napra élt, 1 kezén meg tudná számolni hányszor volt betegszabadságon életében, a munkahelyén rendesen végezte a dolgát. A héten szabadságra küldték, ugyanis az mindenkinek jár. Bár ne tették volna...

Reggelente mindig kávét iszik, ami mellé elszívja a cigarettát, majd otthon tölti napját, élvezi a pihenést, már ami kijut neki, szegényes léte révén, nem luxusban csupán újságolvasással, esetleg ház körüli munkálatokkal... Délután, mint már említettem, elindult a közértbe, mivel a cigarettája fogyóban volt gondolta megveszi, másnap reggel ne kelljen egyből azzal kezdeni a napot hogy boltba menjen. Elindult tehát a legközelebbi kis abc-be, amely csupán 2 percre volt az otthonától, igazolványok nélkül, kiszámolt pénzzel s egy kulccsal zsebében.

Mikor odaért, a közértben a kiszolgáló hölgybe 2 cigány férfi kötött bele, kevesellve a borválasztékot illetve ittasan kötözködve. László egy kifejezetten csendes ember volt, még csak nem is volt nagydarab, nyugodt, mindig jókedvű volt. Mégsem bírhatta szó nélkül hogy 2 cigány kötözködik egy fiatal nővel, így szólt hogy ne piszkálják már őt. Ennyi volt az összes "bűne", ezután kapott egy nagy maflást az arcába, utána földre került és a két cigány holtra rugdosta. Fényes nappal, nyílt utcán egy közért előtt!

Senki nem segített neki, senki nem tett semmit...

A közértesnő szólt a családnak hogy az apát, férjet elvitte a mentő mert megverték. Ekkor még csak annyit tudtak hogy verés történt, de nem azt hogy gyalázat. Bementek a kórházba és az orvos közölte hogy László kómában van és már nem fogja kinyitni a szemét. Agya több helyen bevérzett agysejtjei pusztultak és már az alapvető ellátásra nem képes a szervezete. Másnap estére a szíve is leállt.

Az orvosi vizsgálat után kiderült hogy a 2 cigány csak a fejét rúgta szét szegénynek és a teste már pontján nem volt nyoma sérülésnek. Ez egy kivégzés volt, ok nélkül.

A tettesek természetesen elhajtottak, a kocsit gyorsan leparkolták, elmenekültek. Kamerák rögzítették az esetet, a nyomozás "elindult". Tudják kik tették, többszörösen körözött bűnözők, mégsem tesznek semmit... (Kuruc.info: ahogy a bizonyítottan gyilkos Kozák Rajmund is szabadon grasszálhat és bokszolhat, ahogy a csepeli lincselők is szabadlábon vannak – miközben fehéret már azért előzetesbe vágnak, mert kissé túlbuzgó környezetvédőként autókat karcolt meg... [kapcsolódó – és további – hivatkozkozások a bevezetőben ITT, ha valaki esetleg nem hinné el mindezt, és bizonyítékokat, Google-val pillanatok alatt megtalálható eredetijű konkrétumokat szeretne]. Hiába, az érinthetetlen, büntethetetlen fajta... és még mondja azt valaki, hogy nem kell / szabad a Jobbikra szavazni – az egyetlen pártra, ami rendet csinálna!)

A médiában félek nem fog megjelenni. (Kuruc.info: persze, hogy nem fog...)

A történteket elsőkézből az áldozat fiától is eljuthat önökhöz, csak a visszajelzést várom erre az email címre, ha tudom felfigyeltek a levelemre akkor elküldöm az elérhetőséget.

Egy kétségbeesett olvasó...

Kuruc.info: köszönjük, és egyben arra kérjük az áldozat fiát, írjon levelet, és, ha lehet, kórházi zárójelentést vagy bármi hasonlót is csatoljon (leközölhető formában; amennyiben igényli, a személyes adatokat kitakarjuk) akár szkennelve, akár lefényképezve, hogy lássák az olvasók, mindez nem kamu és nem alaptalan cigányellenes uszítás. Levelét, anyagait soron kívül, azonnal lehozzuk.



Friss hírek az elmúlt 24 órából