Ugrás a cikkhez
Reklám

Tisztelt Kurucok!

Már Győr sem biztonságos, ellentétben a helyi lapban nemrég megjelent cikkel

Pénteken este, mikor a városban kiemelt rendőri ellenőrzés volt, - a betiltott Hess menet miatt - két sünbusz járta a várost sünökkel tele, akik békés járókelőket, fiatalokat vegzáltak,  egy barátomat 3 kancigány csak úgy jól összeverte, miközben azt kabálták, "Megölünk mocskos magyar! Kiírtunk minden magyart mert ez a cigányok országa!". Ja és ez Győr belváros kellős közepén, Borkai rezidencia (városháza) mellett történt meg!

Üdvözlettel!

***

Üdv!
Szeretném elmesélni, amit ma hallottam egyik legjobb barátom szájából:
Pesterzsébeten nemrég volt lomtalanítás és ez egy nő halálába került. A kerületben lakó barátnője mesélte neki, hogy ment haza és az utcán a halmazokon ülő cigányok puskával ( !!! ) fenyegették meg, hogy ne menjen oda... Aztán jött a döbbenet, hogy meghalt állítólag egy nő, mert a cigányok által összegyűjtött holmit, nézegette, vagy túrkált benne. Megkéselték. Több napja őrizték a szeméthalmot, és képesek gyilkolni ezért? Közölte utána, hogy Erzsébet nagyon veszélyes hely, főleg a temető környékén, ahol ez az eset is történt...
Ennyi infót hallottam, ha esetleg még valaki tud valamit, szerintem írjon!
Szebb jövőt: L. ( http://hazamnak.blogspot.com )

***

Tisztelt Szerkesztőség!

Szerentném megosztani történetem, de nem szeretném, ha nevemet illetve személyes információkat rólam nem közölnének.

A sztori réggebben, azaz körübelül 1 évvel kezdődött mikor menyasszonyom "nevelőapja" (akit nevezzünk Gábornak) egy piacon árult. A piacon rengeteg hajléktalan van, akik amit összeloptak, vagy találtak, próbálják eladni. Gábor ismerte a legtöbb hajléktalant, mivel jópárszor üzletelt velük. Lényeg: Találkozott egy fiatal párral, akik fűtőcsatornában kényszerültek lakni. Tegyük hozzá, hogy a fiú roma, a lány elszökött vele otthonról, de természetesen nem 18 év alattiak. Gábor megengedte, hogy egy telkén lakhatnak (ott van 1 kis viskó, WC, víz) , de cserébe rendbe tartják a telket (füvet nyírnak stb.), pénzt nem kér, sőt még párszor munkát is adott a fiúnak. Majd egy évig minden ment gond nélkül, amíg Gábor meg nem halt. Utána élettársával, nevezzük Erzsi néninek kimentünk a telekre, és szóltunk nekik, hogy mi történt, és megnyugtattuk őket, hogy maradjanak nyugodtan, úgy ahogy eddig. Pár nap után az elhunyt Gábor házából felhoztunk rengeteg kerti és egyébb szerszámot, hogy legyen a telken, mert akkor legalább figyelnek rá. A fiatalokra bíztuk a szerszámokat, gondoltuk jó lesz nekik füvet nyírni, és egyébb háztájéki munkát megcsinálni, ha kell. Ekkor életünk szinte legnagyobb hibáját követtük el: Rábíztunk kb. 250 000 Ft-nyi szerszámot, fűnyírókat egy romára...
Természetesen pár nap múlva mindennek csak a hűlt helyét találtuk meg. Na, irány a rendőrség, de előtte narisariba vettünk pántot, lelakatoltuk a bódét. Meglett a feljelentés, majd szólnak. Pár nap mulva visszamentünk megnézni, mi a helyzet. Lakat leverve, ajtó tárva-nyitva. Szomszédtól kiderült, hogy visszamentek, a fiú lefűrészelte a gereblye, ásó, stb. fém részét, és még azt is elvitte. Akkor irány a rendőrség (újfent). Sztorit előadtuk, ennyi. Körübelül, az utolsó feljelentés óta 2 hónap telt el, azóta nem csináltak semmit a rendőrök.
 Hát ennyit a bizalomról, a rendőrségről, hogy próbálna az ember segíteni, de kisujj nem elég. Remélem mások nem kerülnek ebbe a helyzetbe.

Üdvözlettel: X

***

Szeretném ajánlani ezt a linket elolvasásra és egy szép tartalmas hír írására.
http://index.hu/belfold/2009/09/02/tamogatas_fejlesztesek_cigany/

A minap olvastam ezt a cikket és már a cikk elején felháborodást keltett bennem a sok mellébeszélés, a "cigányt azért támogatjuk mert cigány" ...
sorolhatnám még.

Remélem sikerül emelnem az oldal színvonalát.
Üdv. Főnix

Kuruc.info: nincs időnk arra, hogy a zsIndex legújabb cigánymosdató cikke kapcsán, minden modatot kielemezve megint elmondjuk, amit eddig kismilliószor: igaz az, hogy nincs olyan törvény, hogy “cigánynak több jár, csak a származása miatt”. Viszont a HHH-k (halmozottan hátrányos helyzetűek) túlnyomó többsége cigány. Ahogy a cigánytelepen élők (vö. gyakorlatilag automatikusan járó ingyenlakás pár évente) mindegyike is. Ráadásul náluk a szaporulat sokszorosa az esetleg hasonló anyagi helyzetben levő magyarokénak, és már emiatt (is) jogosultak azokra a segílyekre (beleértve az új lakást meg ezerféle támogatást), amikre a dolgozó és/vagy kevesebb gyerekkel rendelkező magyarok nem. Rászorultságban nehéz alulmúlni a cigányokat - igy kerülhetnek be a támogatotti körbe.

Viszont van egy jó nagy rakás, csak a cigányoknak szóló ösztöndíj-program. Ingyen korszerű(!) számítógépek (tessék mondani, egy szegény fehér mikor, kitől kap ilyet?), komoly tízezrekkel megtámogatott, cigánysága miatt minden vizsgán átengedett (aminek az eredménye legtöbbször Balogh Artúr-féle “szakértők”) egyetem, ingyen, fehéreknek súlyos tíz/százezrekbe kerülő tanfolyamok stb. Hasonlókért lásd pl. EZT.

Arról nem is szólva, hogy milyen hihetetlen pénzeket költünk egyrészt az önpusztító életmódjuk (cigi, ital, abszolút egészségtelen életmód), az egymás közötti csetepaték, késelések, a bűnözésük közbeni “munkahelyi balesetek” (pl. megrázza az áram kábellopás közben) gyógyítására. (Ezeket, a kórházi ellátás, a gyógyszerezés stb. költségét mind MI fizetjük!) A károkozásuk felszámolásáról nem is beszélve – ne feledjük, hogy pl. egy “ártatlan” transzformátor-, sín(csavar)- vagy kábellopás kárértéke több tíz- vagy százmillió lehet (és volt is). És akkor még, ugye, nem is beszéltünk a pénzben ki nem fejezhető károkozásukról: a gyilkosságok, a tönkretett, megkeserített életek százezrei, milliói.

Az Index cikke ráadásul csak az olyan juttatásokkal számol, ami nem jár mindenkinek, csak a cigányoknak. Természetesen ezzel bukta az egész, mert ez máris nem a valóságot tükrözi. Ettől függetlenül az 1666 Ft-ot keveslem. Aztán a számokat a mező-, hal- és erdőgazdálkodással veti össze, mintha az is ablakon kidobott pénz lenne.

Igen, teljesen igazuk van pl. a finneknek, amikor azt mondják rájuk: a cigányok az emberiség rákfenéje (és, faluhelyt, ott lövik őket halomra ha bűnözősen kapják őket, ahol csak tudják. Ők tökösek, akárcsak az olaszok)…

***

Tisztelt Szerkesztőség!

Érdemes megnézni, hogy mennyi pénz van "az országban működő cigány kisebbségi önkormányzatok, roma kulturális és művészeti tevékenységet folytató - Magyarországon bejegyzett - cigány szervezetek együttműködésben megvalósított programjainak részben vagy egészben való támogatása, melyek a cigány kultúra és annak értékei ápolását, megőrzését, közvetítését szolgálják."

ITT

Vagy például

Pályázat pedagógusok számára akkreditált, három szintű, holokauszt témájú komplex tanulmánysorozatra és tanulmányútra.

ITT

Jellemző, hogy erre van keret, de például 'székely' vagy 'rovás' és hasonló kifejezésekre nincs egy találat se...

Üdv, Magasul

(Nyugodtan közöljék le. Meg akár meg lehet nézni, hogy még mennyi és milyen pályázatok vannak jelenleg Magyarországon.)

***

A Rádió C volt ügyvezető igazgatója: Zsiga Alfonz most már úr a Rádió C elhagyása után...

Ma a Rádió C működésképtelen, talán ezért ?
a iwiw-en is reklámozza magát...





 

Érdekes kapcsolódó anyagok a Rádió C-ről...
 
http://portal.c-press.hu/200908045263/belfold/csik-tamas-evolucios-valasz-egy-csucsragadozo-radios-c-s-jegyzetere.html
 
Csík Tamás: Evolúciós válasz egy "csúcsragadozó" Rádiós C-s jegyzetére

- Csík Tamás: Csődrádió

- Láng Judit: Nyílt levél a Rádió C Tulajdonosi Testületének és Fátyol Tivadar ügyvezető igazgatónak

- Dr.Lázók Tibor - a Rádió C résztulajdonosának Közleménye a Rádió C működéséről

- Rádió C tulajdonhalmozás a romák nevében?

- Fátyol ismét beégett a romák és most már a tulajdonosok előtt is

- Nyilvános eskü a Rádió C -be történt aljasság és a jogsértések ellen!
- A Rádió C résztulajdonosa is felháborodik Fátyol jogsértő és botrányos viselkedésén
Rádió C-ben fogdosás, felizgulás és sexfilm nézés? - Ismételt levél Csongor Annának  
- Csongor Anna tulajdonos, érdemi választ nem adott - C-PRESS jegyzet + dokumentumok
- Újabb nyilatkozat a Rádió C-ről! (Sánta Andrea Videó)

- Fővárosi Cigány Önkormányzat testülete tárgyalni fogja a Rádió C vezetésének ügyét
- Cigánygyűlölő vezetősége van a Rádió C-nek?
- C-PRESS nyílt levele Csongor Annának, az Autonómia Alapítvány elnökének

- A Rádió C indulása - Fehérek közt

 



Friss hírek az elmúlt 24 órából