Körbeállták a férfit, majd az egyik fekete retek egy sörösüveggel hasította fel az arcát, nyakát, több ideget is átvágva. A magyar áldozat csak annyit érzett, hogy forróság önti el a nyakát, odakapta a kezét, spriccelt belőle a vér - a vágás nem sokkal a nyaki ütőér mellett haladt el. Habár gyilkossági kísérletről van szó, a cigány nem került előzetesbe. Az ügy pikantériája: nem sokkal az eset előtt a füstös anyja szervezett tüntetést a rasszizmus ellen... A drámai eseményekről videofelvétel is készült. Elérhetőségek alább.



Lakatos Bertalan, az elkövető pózol myvipes képein

"A közelmúltban meglehetősen véres jelenet játszódott le a kunhegyesi éjszakában, ám sokunk számára úgy tűnik, mintha egyesek nem akarnák, hogy napvilágot lásson az ügy. Mi azonban nagyon nem szeretnénk, ha minden következmény nélkül maradnának a történtek" - kereste meg az egyik hírportált Szegedi Zsolt, a Nagykun-Hús Kft. igazgatója. Az egyik alkalmazottába belekötött egy cigány társaság, torkát az arca közepétől a gégéig elvágták egy törött sörösüveggel. Nem sok hiányzott hozzá, hogy elvérezzen, intenzívre került.

Április 25-én, szombaton éjszaka történt az eset - kezdte meglehetősen „túlvilági” hangon mesélni újjászületésének „élményét” a kórházban lévő magyar férfi. A fura hang nem véletlen, az is csodaszámba megy, hogy egyáltalában beszélni tud, hiszen hét ideget vágott át támadója a nyakán. 

Nem tagadom, néhány üveggel már legurítottam, mikor éjfél után nem sokkal betértem a Malom Sörözőbe. Egy társaság volt a közelemben, de nem foglalkoztam velük, a pultnál állva beszélgettem a felszolgálóval. Arra emlékszem, váratlanul mellettem termett egy fiatal. Bár nem rémlik, talán össze is szólalkoztunk, mire körbevettek a haverjai. Hatan vagy heten lehettek, s ahogy szokás köreikben, hangos szóval nekem estek. Mivel látásból ismerem is a gyereket, így meg se fordult a fejemben, hogy verekedni akar, hiszen fele akkora, mint én. Egyszer csak azonban fogott egy sörösüveget, s azzal fejbe ütött. Váratlanul ért a mozdulat, csak azt éreztem, hogy forróság önti el a nyakam. Odakaptam a kezem, spriccelt belőle a vér. Fájni nem fájt, de a sok vér látványa megijesztett. A sörözőtől körülbelül 150 méterre lakom, azonnal elindultam haza, hogy megpróbáljam elállítani a vérzést, hogy bekössem a sebet. Szerencsémre az utcán találkoztam egy munkatársammal, aki látva sérülésemet, azonnal segítséget hívott, velem maradt, míg kiérkezett a mentő és a rendőrség.

Tekintse meg a TV2 interjúját alább! (A cigány pofátlan mentegetőzésével együtt, hogy "neki beszóltak" kéremszépen... Persze, ők csak áldozatok, Szögi Lajos meg magát verte meg, mert az ott lévő cigányok közül senki nem csinált semmit...)

Az elkövető nem más, mint Lakatos Bertalan. Myvipes adatlapja ide kattintva érhető el. A többi cigánybűnözővel ellentétben furcsa mód ő büntetlen előéletű, és jogi egyetemre jár. De hozzá kell tenni: információink szerint balhés gyerek, több szórakozóhelyről korábban rendszeresen kidobták, végül ki is tiltották. Úgy tudjuk, még általános iskolában "szórakozásból" felpofozta órán a rajztanárát. Édesanyja, a kiskunhegyesi M. Andrásné januárban tüntetést szervezett a polgármesteri hivatalnál a rasszizmus és a cigányellenesség ellen, amin körülbelül negyvenen vettek részt. Ez a pofátlanság netovábbja... Tudjuk: Lákátos Bertalan azóta megbánta tettét, melyet hirtelen felindulásból követett el. Tette súlyának objektív megítélését elhomályosította a kirekesztettség és a mélyszegénység, tetszik érteni? Ő áldozat. Akinek kétségbevonják magyarságát, szabadságát, jogegyenlőségét - kántálnák a szadeszosok és az LMP-sek.

Lakatos Bertalan cselekedete egyértelmű: egy letört fenekű üveggel létfontosságú szerveket célzott meg, az áldozat élete csak a szerencséjén múlott. Tehát ez emberölési kísérlet. Kapaszkodjon meg a kedves olvasó: mindezek ellenére a cigány szabadlábon van. Újabb kettős mérce: emlékszünk még a szigetvári fiúk esetére? Három fiú felpofozott egy cigányasszonyt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket (bőrpír, enyhe zúzódás) szenvedett, tehát semmi komoly baja nem esett. Az elkövetőket azonnal előzetesbe vágták, nem engedték ki egy hónap után, sőt, rekord gyorsasággal, 1 év alatt ítélet született (noha Olaszliszka ügyében már évek óta húzzák a dolgot). Két év hat hónapot kaptak ketten, míg a másik "csak" másfél év letöltendőt. Évekre börtönbe kerültek pár pofon miatt.

Ha ehhez mérjük a cigány rémtettét: akkor halálbüntetéssel kellene lakoljon. De nem. Minden megy tovább a régiben, Lakatos Bertalan folytatja tanulmányait. Hacsak derékba nem törik. Mármint természetesen a karrierjét. Alább néhány kép, hogy könnyen felismerhető legyen. Továbbá olvasónk megbízható információkat küldött arról, hogy hol lehet vele személyesen "találkozni"...






Értelmes társaság lehet




Több olvasónk is küldött további információkat, melyeket ezúton köszönünk. Otthonáról az alábbi (nem ellenőrzött) adatokat kaptuk.

Alább egy kép, elvileg itt lakik.




A piros nyíl jelöli a retek házát.




Itt pedig Lakatos "Berci" a házának udvarán.




"Bercit ezenkívül párszor látták már péntekenként a kunhegyesi vasútállomáson is, 15 óra környékén szokott ott lenni egy piros autó (talán Zsiguli, vagy valami hasonló járgány) mellett, nyilván várni szokott valakire. Bár lehet, hogy ezt a szokását mostanság inkább hanyagolja." - zárja sorait olvasónk.


Másik olvasó: Sziasztok Kurucok!

A cigány Miskolcon az egyetemen az 5. kollégiumban a 103-as szobában tartózkodik! Szobatársai szerint retteg és nem mer kimenni a szobából!

Szobatársai:


XY
YZ
WX

Mindhárman velünk vannak, de nem mernek tenni semmit ellene mert félnek, hogy az egyetemről kidobják őket!

A cigány ellen az egyetemen semmilyen eljárás nem indult, és boldogan éli világát.

Szóban közölték a Bölcsészettudományi Kar (mert ők történelem szakon vannak) és az Állam- és Jogtudományi Kar (ugye ott lopja a napot a kis fekália) dékánjaival, hogy tegyenek valamit, hogy rakják el más szobába a cigót, de erre azt a választ kapták, hogy ha nem akarnak bajba kerülni ne foglalkozzanak az üggyel...

Még elmondták, hogy a cigány eddig a 31-es busszal ment le a Tiszai Pályaudvarra, és onnan IC-vel haza. Újabban taxi viszi le az állomásra. Amúgy a kollégiumban minden szinten van kamera, de 3 nap után törlődik a felvétel. A portásoktól pedig simán be lehet jutni.... Ja és még annyi, hogy a cigány az ajtótól a 2. ágyon szokott dögleni.

(Kuruc.info: az eredeti levélben mindenki nevesítve volt.)

Magyari Gábor - Kuruc.info - Szoljon nyomán

Kapcsolódó cikk: - Magyaroknak pofonért 2,5 év letöltendő, cigánynak életveszélyes késelésért felfüggesztett