Ugrás a cikkhez
Reklám

Első, a ma Érden történt hátbalövéssel kapcsolatos cikkünk kommentárjában, ahogy lenni szokott, ráhibáztunk: természetesen cigányról van szó.

Alább két videó: az RTL Klubé és a TV2-é. Ez utóbbin jól látható a csürhe palotája:






Vajon miből futotta egy ilyen kacsalábon forgó (és - cigánymód - visszataszítóan giccses) kvártélyra a szegény ártatlan elnyomottaknak? APEH bekeményít? Ha nem, miért nem? Azért, mert cigányokat nem akarnak / mernek csesztetni, ui. azok a törvény felett állnak?

Meredek dolgok hangzanak el a videókon. Például kinyögi az egyik mokka, hogy a házban is lövöldöztek a rendőrök, meg hogy agyonvertek (!!!) egy vemhes példányt. Érdekes, nem látunk sehol halottakat vagy sebesülteket, vagy akár csak az "agyonvert" állapotos luvnya látleletét. Tán csak nem az történt, mint a Gyalog-galoppban, hogy igaz, hogy a pékek lelőttek minden cigányt, a terhes segílyest meg úgy összerugdosták, hogy az elvetélt, de aztán mindenki feltámadt és minden sérülés eltűnt... Csoda történt, na.

Derék bodzásaink váltig állítják, hogy azért kapott két golyót is segílyesünk, mert úgymond nincs jogosítványa és cigány. Azt “természetesen” elfelejtik megemlíteni, hogy elsodorta a rendőröket, akiket akár meg is ölhetett volna (és, finoman szólva, lehetséges, hogy ez is volt a terve). Ahogy az sem számít nekik, hogy aki jogsi nélkül vezet, már önmagában életeket veszélyeztet. Erősen valószínű, hogy a balliberális, orkfajvédő médiumok, “értelmiségiek” az elsodrás tényét szintén nem fogják hangsúlyozni, hanem ezt az esetet is berakják a “nem tetszett neki a származása, így lelőtte” kategóriába.

A helyszínre kiérkezett rendőri erősítés sem késztette megilletődésre az érdi cigányokat, hanem elkezdték lökdösni az egyik rendőrt. Arról nem szólnak a hírek, hogy hatóság elleni erőszak miatt eljárás indult volna a buckalakó ellen, ellentétben több hazafival és honleánnyal, akiket a rendőrség képes volt feljelenteni, mert hozzáértek egy droid páncéljához.

Az RTL Klub videóján 0:22-kor az egyik cigány "rokony" azt mondja: "szellemi fogyatékos gyereket így visznek el". Vajon van olyan cigány, akinek nincs diliflepnije? Igaz lenne az, hogy minden reflektorfénybe kerülő (deviáns / bűnöző)cigányról kiderül, hogy szellemi fogyatékos? Ennyire rossz a génállományuk, ennyire tönkrevágta azt a vérfertőzés, az egymás közötti házasodás, a mértéktelen, terhesség alatti ivás, füstölés, drogozás (plusz infó és hivatkozások genetikai kérdésekről, a degradációról ITT)? És egyáltalán: egy szellemi fogyatékos hogy ülhet volán mögé?!

Természetesen nem várunk túl sok jót – emlékszünk rá, mi történt Siófokon: a tolvaj orkot a talicskájához bilincselő rendőröknek távozniuk kellett a testületből. Ahogy a nevezetes gyöngyösi kórházi kormosverésben (miután a cigányhorda az ápolókra és orvosokra támadt) részt vevő pékeket is meghurcolták. Ráadásul itt nemcsak a fajvédők fognak rárepülni a témára, és “bebizonyítani”, hogy “a lövő rendőr szomszédjának unokatestvére már majdnem elment egy gárdás toborzóra, szóval egyértelmű a rasszista indíték!”. Láthatóan (valamint a helyiek elmondása szerint is) a famíliát felveti az összerabolt, összelopott, összemaffiázott pénz. Nem lesz nehéz dolga, hogy állja egy sztárügyvéd gázsiját, aki aztán majd "bebizonyítja", hogy védence a fékre akart lépni, amikor a rendőrök leintették, de megzavarta az ablakon berepült lódarázs, megijedt, és véletlenül a gázra lépett, valamint emiatt fordult pont a rendőrök felé az a fránya kormány...  És természetesen bodzaszörpkészítésből jöttek a milliók.

Érdemes megfigyelni azt is, a pirézeket hogy felháborítja az, hogy milyen jogon merészelik a rendőrök számon kérni szegínromákokon azt, hogy nincs jogsijuk. Ezekkel tényleg igencsak elszaladt a ló, és elszemtelenedtek. Még jó, hogy nem azt mondják, a palotában elő cigánynak nem futja jogosítványra. Meg amúgy is nekik nem is kell jogsi, az ő kultúrájuknak az nem része.

Természetesen az “elesett a rendőr és közben véletlenül többször is eldördült a fegyvere” duma hazugság, de mi mást mondhatna egy pék manapság? Csak a bőrét menti a fajvédő, idióta, a cigányoknak kedvező jogszolgáltatási gyakorlat miatt.

Kuruc.info - A.S.

 

 

 

 



Friss hírek az elmúlt 24 órából