Tizennégy embert állítottak elő Budapesten, miután egy Üllői úti edzőterembe egy társaság bement és ott a berendezést elkezdték megrongálni, illetve két embert bántalmaztak – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerda este.

A rendőrség közlemény szerint a XIX. kerületi rendőrkapitányság garázdaság miatt indított eljárást 14 ember ellen. A BRFK tájékoztatása szerint nem sokkal szerda este nyolc óra előtt az edzőterembe bement összesen 20-30 fő, ahol a berendezéseket kezdték megrongálni.

A helyiségben tartózkodók közül két embert bántalmaztak, egyikük súlyos, a másik könnyű sérüléseket szenvedett. Az elkövetők közül 14 embert a helyszínre érkező rendőrök elfogtak és előállítottak a kerületi rendőrkapitányságra.

(MTI)

Olvasó: Háttér a tegnapi “edzőtermi csatához”

 Az MTI természetesen megint csúsztat. Az ominózus edzőterem, nem az Üllői úton van, hanem a Vas Gereben utcában, nem messze az Üllői út - Vas Gereben sarkon működő évek óta erősen cigányfertőzött benzinkúttól. Valószínűleg azért fogalmaztak így, hogy az edzőtermi csatát ne lehessen összefüggésbe hozni a nemrég történt Árpád utcai cigányterrorizmussal, amelyről a HírTV is beszámolt.

A két utca egy villamosmegállónyira van egymástól. A kettő között esténként pokol az élet, de nappal is egyre kevésbé érdemes egyedül az utcára menni. A csatornafedelek rendszeresen hiányoznak. A közeli lakótelepről rendszeresen ellopják a lakótelepi ház fém bejárati ajtóit és a földszinti liftajtó alumíniumkereteit. Az orkok lakta lakásokból és az 50-es villamoson utazó antiszociális elemek okostelefonjaiból ezerrel döng az igénytelen cigányzene. Az Üllői út és Zrínyi utca sarkán található orvosi rendelő váróterméből ellopták a faldíszítő képet.

Az Üllői út - Áram utca sarkán lévő Bugac étterem mellett játéktermet nyitottak a régi Bugac helyén. Azóta minősíthetetlen alakok járnak csapatosan a környéken. Ezek rendszeresen konfrontálódnak a edzőterem vendégeivel. Mindkét helyre többnyire bűnözőcigányok járnak, illetve szintén közveszélyes alakok a szervezett bűnözés alsóbb rétegeiből. Vagyis agyatlan verőlegények. Ezek megjelenése felborította a korábban is szörnyű status quo-t.

A Vas Gereben utca és környéke vastagon és életveszélyesen teli van a helyi orkszaporulat szörnyszülötteivel. Ezek “használtautó” és egyéb bizniszben utaznak. Állítólag rokoni kapcsolatban állnak az enyigi cigánymaffiából nemrég gyilkosság miatt elhíresült Sztojka családdal.   Eddig is mindenkivel kötekedtek. Az elpofátlanodott gyerekeik és öcsikéik évek óta terrorizálják az itteni egy-két évvel fiatalabb osztálytársaikat. Volt olyan, hogy szó szerint levetették kiskorú áldozatukról a cipőt. Jellemzően napi szinten telefont, fényképezőt, mp3 lejátszót rabolnak, amelyeket a helyi boltokban próbálnak a személyzetnek erőszakosan értékesíteni. Amúgy a helyi kisközértek és üzletek állandó terrorban vannak. Ha megjelenik az orkhorda, akkor hangoskodnak és elűzik a fehér vendégeket. Majd lopnak és nem fizetnek. Ha emiatt ki vannak tiltva, azonnal “rásszízmust” üvöltenek és visszatérnek sokadmagukkal. Saját szememmel láttam, hogy egy utcával lejjebb megtámadták az egyik XY-nal foglalkozó üzlet pultosát. Az üvöltötték, hogy meri kérni a tartozást, és miért nem engedi be őket. A srác csak a lélekjelenlétének köszönheti, hogy még él.

Ezekkel harcolni értelmetlennek tűnik. A sarki benzinkúton a rendőrök előre köszönnek, és kezet nyújtanak a milliós autókkal furikázó analfabéta orkoknak. Mellesleg nemrég tulajdonost váltott a benzinkút. A korábbi tulajdonos bedobta a törülközőt. Jellemzően, minden este egy-két órára pánikszerűen bezárt a személyzet, ha ezek megjelentek. Ha nem ezt tették, akkor százezres kifizetetlen tankolás, a normális vendégek terrorizálása és verekedés lett a vége.

Sokat lehetne még írni erről, de felesleges, Itt mindenki fél. Én is. Névtelenül írtam. Kérem az email-címemet se tegyék ki a honlapra.