Ugrás a cikkhez
Reklám

A Népszabadság (!) épp a minap ismerte el, hogy az ember-, gyerek- és rabszolgakereskedők túlnyomó többsége? mindegyike? cigány. Most egy másik ügy kapcsán következzék az újabb bizonyíték minderre. A MN mai, általunk szkennelt cikke:

Gyerekeket adtak el Olaszországban

Vándorcigányok lányait vásárolták meg és adták tovább különféle olaszországi bűnbandáknak bulgáriai emberkereskedők. Közülük kerül ki több száz, az európai orszá okban lopásra kényszerített gyerek. Tizenegy embert letartóztattak. 

Kislányokkal kereskedő csempészbanda tizenegy tagját vette őrizetbe tegnap a rendőrség Bulgáriában és Olaszországban. A bulgáriai romákból (Kuruc.info: nem mi írtuk…) álló szervezet egy-két ezer euróért a balkáni ország északi területein élő vándorcigányok gyerekeit vásárolta meg, és azt ígérte nekik: a lányokat férjhez adják, és így családjuk sorsa is jobbra fordul - adta hírül az Ansa.

A nyomozás évekkel ezelőtt indult, miután a bolgár hatóságok tizennyolc kislány eltűnése miatt kérték az olaszok segítségét. A csendőrök ötnek a nyomára bukkantak, így derült fény a bűnbanda tevékenységére. A módszer egyszerű volt: miután megvásárolták őket, a lányokat autóba ültették, és a bandához tartozó nők közreműködésével Tarvisiónál, egy családnak kiadva mugukat léptek be Olaszországba. Az egyik Róma környéki táborban élő bűntársaik addigra már felmérték a keresletet, és a gyereket óriási haszonnal, legkevesebb tízezer euróért (hárommillió forint) adták tovább. Ezután sorsuk az új tulajdonosaiktól függött, a rendőrség szerint több száz ily módon „beszerzett" bulgáriai cigány gyereket kényszerítenek koldulásra és lopásra az európai országokban. A most elfogott tizenegy bűnözőt emberkereskedelemmel, csempészettel és rabszolgatartással gyanúsítják. (Kuruc.info: ugye, hogy igazat írtunk, amikor mindezekről beszámoltunk? Igen, ahogy a cikkből kiderül, ezt is cigányok csinálták, csinálják, “kultúrájuk” még nagyobb “dicsőségére”)

A nyomozás vezetője az Ansának elmondta, hogy a felderítést nagymértékben nehezítette a bandatagok közötti rokoni kapcsolat és az omerta, a hallgatás törvénye. Ezenfelül a bűnözők egy kevéssé ismert cigány nyelvjárást használtak, állandóan cserélgették hamis irataikat, így Európa teljes területén szabadon mozoghattak, számos alkalommal megsértve a törvényeket. (Kuruc.info: még egyszer: vesd össze: cigány “törvénytisztelet”)



Friss hírek az elmúlt 24 órából