Kavar a rendőrség: cáfolják a biztosannáci, rászístáfászístá Népszava (és az azt átvevő, alább idézett Délmagyar), valamint a BORS értesülését: azt, hogy igenis vannak gyanúsítottak a kiskunlacházi (kiskunlacházi? a helyiek ez utóbbi formát használják) gyilkosság kapcsán.

Nézzük először az ITT található, reggel 6.47-kor kelt Délmagyar-cikket (érdemes átolvasni az olvasói reakciókat is):

Kiskunlacházai gyilkosság: öt gyanúsított

A Népszava szerint öt gyanúsítottja van már a 14 éves kiskunlacházai kislány meggyilkolása miatt indult nyomozásnak. A rendőrség állítja: nincs még gyanúsított.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság cáfolta a Népszava értesüléseit, a rendőrség szerint a tanúmeghallgatások folyamatosak, de gyanúsított még nincs. Bényi Mónika, a megyei rendőrség szóvivője azt mondta alapnak, hogy most a lány kapcsolatait térképezik fel és már vannak értékelhető információik a nyomozóknak. Arról a korábbi értesülésről, hogy a lányt meg is erőszakolták, a rendőrség nem nyilatkozik.


Nézzük most a Bors Online 7.05-kor kelt cikkét (eredeti ITT; vannak kommentárok):

Megtalálták Nóra gyilkosát?   
   
Őrizetbe vettek a rendőrök több embert, akiket a kiskunlacházi diáklány, H. Nóra megölésével gyanúsítanak - tegnap ez a hír terjedt el internetes fórumokon. A fórumozók szerint öt vagy hat embert állítottak elő a nyomozók, a rendőrség azonban cáfol.

Senkit sem vettünk őrizetbe, amint megkerül a tettes, tájékoztatjuk a közvéleményt - jelentette ki Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ugyanakkor több helyi forrásunk is azt állítja: kedden éjszaka egy rendőrségi akciót hajtottak végre Kiskunlacházán. Konkrétumokat még senki sem tud. Dr. Répás József, a község polgármestere fáklyás felvonulást szervez, holnap este az erőszak ellen demonstrálnak a település lakói. Nórát hétfőn kísérik utolsó útjára, a családján és barátain kívül várhatóan több százan mennek el a gyászszertartásra.
Sd

Na most akkor ki hazudik: a rendőrség tartja vissza az infókat (valszeg erősen f*snak a fajvédőktől, Telekitől, Mohácsitól és a többiektől, és ezért nem mernek mondani semmit, sőt, még egyenesen hazudnak is), vagy kivétel nélkül mindenki más, beleértve a közismerten náci Népszavát, Délmagyart és BORS-ot és a helyieket is, inkluzíve a polgármester, akik saját szemükkel látták az őrizetbevételeket és ezt meg is írták? A kérdés eldöntését a Kedves Olvasókra bízzuk.