Ugrás a cikkhez
Reklám

Nagyon sokszor foglalkoztunk már a Hírszerzőnek, valamint a Népszabadságnak publikáló, cigány származású Balog Artúrral (cikk-kereső használata javallott). Legújabb megnyilatkozásában elismeri(!), amit mi már oly sokszor (lásd pl. a somogyi Rambó sztoriját – linkek ITT alul) elmondtunk: a mokka társadalomban erény a bűnözés, és ezért védik, bújtatják a bűnözőiket; ezen felül meg önbíráskodnak és ölnek, ha azt úgy látják jónak.

Következzék Balog Artúr cikke (szó szerint, helyesírási, központozási hibáit nem javítva idézzük), majd két, feltétlen elolvasásra érdemes reakció (a többi ITT van). Kiemelés tőlünk.

"Cigány alvilág szabályai!

Blog olvasóim szeretnek mindig a dolgok mögé látni, főleg ha politikai vagy cigány kérdés van napirenden.
Itt van ez a gránátos támadás egy cigány család ellen ahol a szülők az életüket vesztették, a gyerekek sokkot kaptak a látványtól de inkább nem részletezem tovább.

A rendőrség kizárta a rasszista indíttatású támadást.
Ombucman nem.

Vajon miért?
Teszik fel sokan a kérdést.

Az ombucman óvatosságának az okát tárom fel előttetek, kedves blog olvasóim .

Mint tudjuk cigány származású ombucmanunk van.

A cigány alvilágnak vannak ki nem mondott, le nem írt, mégis mindenki által betartott szabályok amelyek a kulturális légkörből fakadnak.
Drogcsempészet, prostitúció, védelmi pénz, zsarolás, lakásmafiáskodás, ezek mind, mind törvénybe ütköző bűncselekmények, de a a törvényi büntetésen kívül a cigány közösség nem gyakorol ezekkel az elkövetőkkel szemben kirekesztést.

Viszont kegyetlenül leszámol, kirekeszti a cigány közösség a pedofilokkat, főleg ha kis fiúval fajtalankodott , vagy olyan gyilkosokat bűnelkövetőket akik gyereket bántalmaztak ,gyilkoltak vagy család olyan tagjaira is kiterjesztette a bosszúját akik nők és gyerekek és a bosszúja pillanatában az otthon, a család szentségét rombolta.

Estei tévézés apa anya és a csöppségek , tábortűz, körülötte a szekérkaraván alvó cigánypurdékok olyan intim közeg ami a cigány kultúrában sérthetetlen.

Kérdezhetnétek, hogy miért sérthetetlen ha minden mást áthágnak, mondjuk még a saját anyát is képes kiállítani a sarokra, vagy testvérét becsapja megöli pedig az még család tag is?

Azért mert van egy olyan dimenziója a család felfogásnak a cigányoknál, amikor nem egyénként kezelik a benne lévő személyeket, hanem apaként, gyerekként, anyaként és éppen olyan családként,
mint az enyém a tiéd drága szép testvérem , az övé, vagy éppen a bűn elkövetőé.

Ilyenkor nem a Tibit a haragost látják hanem az apát akinek felesége van és gyerekei, akikre vigyáznia kell ,a gyereket aki védtelen és a szüleivel él , az anyát akinek gyereki vannak és férje.
Vannak olyan időszakok, amikor a megölő ellenségek is félre teszik a konfliktusukat ezek valamilyen eseményhez köthetők pl: temetés, halálos betegség.

Gránátos gyilkosról nem mondom azt, hogy tuti nem cigány, mert a mai világban minden elő fordulhat de ha cigány volt akkor szembe kell néznie a cigányság haragjával.

Ha lebukik akkor a börtönbe, a magán zárka lehet csak, az élete biztosítéka."

Két reakció:

"üdv Artúr!
Amit leírtál, elméletben igaz.
Gyakorlatban azonban már nem nagyon.
Én, a tapasztalataim alapján,ha cigány ellenségem lenne, nem bíznám a gyerekeim életét arra, hogy a cigányoknál szent a család, mert vagy bejön vagy nem.
A mai cigányok, főleg a romungrók romlottabak már annál, hogy ilyen íratlan törvényeket sokáig figyelembe vegyenek.
A cigányság haragja???
"magán zárka lehet csak, az élete biztosítéka."
A szökésben lévő törökszentmiklósi gránátos gyilkost is "hősként" tisztelik a cigányok, pedig menekülő nők-gyerekek közé dobta a gránátot.
Főleg, ha itt meg valami maffia ügy van a háttérben! Mit számít pár ártatlan ember?? Legalább a többi jobban fél, nem kekeckedik stb.
Persze fogalmam nincs ki volt az az állat, aki a gránátot eldobta. Akárki volt .....
Sajnos a cigányok és az alkalmatlan vezetőik, tettek azért épp eleget, hogy gyűlöljék a cigányokat.
Nem tudom mi lesz még itt. Minden esetre számomra az élet szent.
"

"Jó reggelt!
Pár szóval összefoglalnám amit leírtál:
- a romák nem ítélik el a bűnözőket
- a roma társadalom önbíráskodik, ha valaki számukra elfogadhatatlan dolgot tesz
- a roma bűnözők hajlandóak a saját testvérüket megölni, anyjukat a sarokra kiállítani
- vannak okok, amiért lehet ölni
Én vagyok a rasszista és a kirekesztő, mert nem tetszik EZ a cigánykultúra...
"



Friss hírek az elmúlt 24 órából