Ugrás a cikkhez
Reklám

A RomNet uszító cikke következik.

"Újabb cigány családot telepítenének ki a faluból gárdisták segítségével

A Nógrád megyei Dejtáron néhányan úgy döntöttek, nem kívánnak együtt élni egy nemrég odaköltözött cigány családdal, ezért figyelemfelkeltő rendezvényt tartottak a Magyar Gárda közreműködésével péntek délután. A falu nem cigány lakosai és a gárdisták kilátásba helyezték a család elköltöztetését, miközben közel száz helybéli roma állt velük farkasszemet. (RomNet)

A RomNet több helybélitől kora este úgy értesült, napközben a "Prikezsia Gárda" megkoszorúzta a faluban lévő turulszobrot, majd lakossági fórumon vett részt, és tagtoborzást tartottak. A Jobbik feketeruhás, bakancsos hadseregének (Kuruc.info / A.S: hadsereg fegyverek nélkül? Megint a szokásos (fél)katonai hazugság, amit a cigányok állandóan elsütnek. Kár, hogy még a "félkatonai" jelző sem igaz, ahogy azt ITT elmagyaráztuk) tagjai mellett szép számmal jelen voltak a szkinhedek és kopaszra nyírt bakancsos fiatalok is terepszínű katonai ruházatban.

A helybéliek hosszas tapssal fogadták a gárdisták okfejtését, miért van szükség megfélemlítő felvonulásaikra és puszta létezésükre, annak ellenére, hogy feloszlatásukról már tárgyal a Fővárosi Bíróság (Kuruc.info: majd akkor örülj, cigány, ha valóban feloszlatják; ne igyál előre a medve bőrére. Ez jogállamban nem fog menni, ahogy azt Papp László Tamás is megírta – lásd alább.), igaz új bíróval, hisz a korábbi bírát, Öcsödi Ágnest életveszélyesen megfenyegették ismeretlenek.

A dejtári nem roma lakosok valószínűleg azért gondolták, hogy a fekete sereg tagjait is felkérik segíteni, mert a Pest megyei Galgagyörkön már bizonyították, pakolásban költöztetésben is "nagyon jók". (Kuruc.info: vesszőhiba az eredetiben. "Természetesen" afelett a tény felett "elegánsan" elsiklik a cikk, hogy Galgagyörkről el kellett menekíteni egy fehér családot az őket meggyilkolni szándékozó cigányok elől, és egyedül a Gárda volt hajlandó segíteni. A rendőrség, természetesen, a füle botját nem mozgatta... Kicsit más a felállás, nem? Itt egy deviáns, bűnöző cigánycsaládot tüntettek el, ott egy fehér, terrorizált fehércsaládot mentettek ki.)

A problémájuk abból adódott, hogy Ózdról beköltözött a faluba egy cigány család, és a szomszéd szilvafája alól felszedtek pár darab lehullott gyümölcsöt. (Kuruc.info: szerintük. Ha ezt a "csínytevést" próbálja beállítani a műsor okként, akkor feltételezhetjük, folyamatos terror, megfélemlítés, rablások állhattak a háttérben.) Mivel a kert nem volt árammal védve, mint Kesznyétenben, és nem halt meg és nem sérült meg életveszélyesen egy cigány sem, valahogy mégis meg kellene szabadulni tőlük - gondolták, ezért döntöttek, jobb lenne nekik nélkülük. (Kuruc.info: ilyen mocsok dumát... "nem sikerült megölni őket, pedig nagyon szerették volna a mocskos gádzsók" – miért nem írja kapásból ezt? Legalább egyenesen leírná, amit sugall...) Ők nem vesződnek, mint a pátkaiak holmi együttélési etikai kódexel (Kuruc.info: sic!, nem ám kódexszel. Tudnak ám helyesen írni Horvátháládáréknál. Nemhiába cigófajvédők... Ami pedig a kódex hiányát jelzi: minek szórakoztak volna vele a gádzsók, hisz Pátkán sem voltak hajlandók átvenni a mokkák, ergó nem fogadták azt el. Itt azt tették volna a cigusok? Ugyan már.) a legegyszerűbb, ha elköltöztetik őket.

Daróczi Sándorné, az MCF választási szövetség Nógrád megyei elnöke, az OCÖ képviselője, aki jelen volt a gárdisták rendezvényén közel száz társával, hogy kifejezze ellenérzését a feketeruhás szellemiséggel szemben, a RomNetnek azt mondta: a Jobbik végrehajtó szerve ismét a cigányság megfélemlítésére készült, de látva, hogy a romák egységbe tömörülve képesek kifejezni akaratukat, nem mertek újabb nyílt támadást, provokációt elkövetni. (Kuruc.info: tetűkém, a Gárda eddig hol, mikor követett el támadást? Hadd utaljak arra, hogy még a szélsőliberális Hírszerző szélsőségesen fajvédő Papp László Tamása is egyértelműen kijelentette, hogy a Gárda soha nem követett és soha nem is fog elkövetni semmi olyasmit, ami a létébe kerülne, inkluzíve erőszak.)

Rendkívül veszélyesnek tartja viszont azt, hogy a helybéliek a gárdisták előadása után, amelyet a helyi kultúrházban tartottak, szinte feltüzelten mentek haza, többen szidalmazták és fenyegették a cigányokat, akik némán szemlélték az eseményeket. A roma politikus attól tart, hogy a szélsőséges eszmékkel megfertőzöttek támadást is intézhetnek a cigányok ellen, mint ahogy erre már több településen, az ország különböző pontjain is volt példa, felidézve a polgárőrök Molotov-koktélos támadásait cigányok ellen. (Kuruc.info: többes szám? Ugyan, hol támadtak többször is szegíny még csak véletlenül sem bűnöző – hahaha, jó vicc, lásd EZT  – romákokra a gaz nácifasiszta polgárőrök?! Pátkán egy ilyen eset volt, de az is sokkal inkább öngyújtogatás lehetett, amely ügyben a rendőrség töretlenül hazudik. Hol máshol, barátocskám?!)

A "Prikezsia Gárda" és a náci szellemiség, a szélsőjobboldal előretörekvése ellen Budapestre, szeptember 20-ra a cigányság történelmének legnagyobb demonstrációját hirdette meg az MCF-et vezető Kolompár Orbán és választási szövetségesei, és a rendezvényhez több megyei Lungo Dromos szervezet is csatlakozott.

HBA"

Olvasó: "Tisztelt Kurucok!   A dejtári cikketekre szeretnék reagálni! Megint hazudnak a rohadékok! 1.Az tényleg igaz hogy a faluba költözött egy mokka család! Csak a szilvát szedték a fa alól? Be kell menni a balassagyarmati rendőrségre és megkérdezni hogy hány ügy van folyamatban ellenük...több tucat.Mindent visznek még a helyi kisebbségi vezetőt is kirabolták! 2.A lakossági fórum előtt a Gárdisták megkoszorúzták a Turul szobrot. Ekkor a jelenlévő10-15 mokkából egy kiabált be de azt is helyre tették a falu lakosai.Sajnos csak szavakkal! A lakossági fórum után a Gárdisták a falu közösségi házába voltak hivatalosak.3. A mokka internetes oldalon megjelentekkel szemben a Gárdisták a fórum után nem foglalkoztak a cigányokkal akik nem 100-an hanem kb.30-35-en voltak...A cigányok közül egy férfi és egy nő kiabált a gárdisták felé! Jellemző módon a cigányok közül hogy még csak véletlenül se lehessen látni őket....tetveket. Sajnos az sem igaz hogy a renitens családot kiköltöztette volna a Gárda! Továbbra is búnöznek a faluban!
Szebb Jövőt!  Egy a helyszinen ténylegesen jelenlévő Magyar Gárdista..... "



Friss hírek az elmúlt 24 órából