Ugrás a cikkhez

A Bonyhádi Rendőrkaptányság munkatársai jó ideje kerestek egy általuk korábbról jól ismert férfit, akit több hatóság is körözött az elmúlt időszakban. A bonyhádi szabálysértési hatóság összesen hét szabálysértési ügy miatt kereste. Többek között azért, mert nem fizette meg a rendőrség és a bíróság által kiszabott büntetéseket. Egy büntetőügy miatt is elrendelték korábban a körözését, mert nem jelent meg a bíróság előtt.

A rendőrök a hétvégén elmentek a tabódszerdahelyi férfi lakásához, ahova családtagjai szívélyesen be is engedték őket, mondván, hogy a körözött rokonuk nem tartózkodik otthon. A körzeti megbízottak azonban alaposan körülnéztek az ingatlanban, és végül az egyik ágyneműtartóban ráleltek a régóta keresett családfőre.

A férfit előállították, az éjszakát pedig rendőrségi fogdában töltötte. A hét elején előbb bíróság elé vitték, azt követően pedig a büntetéseinek letöltésére kijelölt börtönbe szállították.

A hétvégén a bonyhádi egyenruhások egy másik körözöttet is elfogtak. A 29 éves teveli férfinak ugyan "csak" három élő körözése volt, de végül ő is rendőrségi fogdába került, onnan pedig büntetései letöltésére börtönbe szállították - közölték a Police.hu-n.

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából