Ugrás a cikkhez
Reklám

Egy kedves olvasónk jóvoltából hozzájutottunk a korábbi hírben szereplő videóhoz, így már érthetőbb, miért voltak a rendőrök bögyében a kormány rejtett erőforrásai:

Korábban írtuk: Megjöttek a kutya rendőrök! Speciál!

Tiktok-videóban üzent a Top 50-es körözött az őt üldöző rendőröknek, a somogyi egyenruhások viszont inkább a személyes kommunikáció varázsában hittek, ezért felkeresték őt - ismertetik honlapjukon az esetet.

A marcali rendőrök rablással és betöréssel is gyanúsítják azt a 30 éves lengyeltóti férfit, akit testvérével egy időben, 2022. november 29-én délelőtt Nemesdéden fogtak el.

A Somogy megyei felderítők, nyomozók és a MEKTA bevetési egység segítségével végrehajtott akció előtt a fivérek még egy népszerű videómegosztó platformra feltöltött videóban üzentek az őket üldöző rendőröknek, örömük azonban nem tartott sokáig:

A rendőrkézre került testvérpáros idősebb, az országos körözési listán is szereplő tagja a megalapozott gyanú szerint október elején, Nemesdéden egy parkoló autóban várakozó hölgy nyakából próbálta meg kitépni aranyláncát, melynek során ököllel meg is ütötte a nő kulcscsontját.

A rablás kísérletén túl két közeli pince feltörésével elkövetett lopás miatt is kihallgatták az egyenruhások. Az ügy adatai alapján a betöréseket öccsével közösen követte el, ezért a nyomozók - őrizetbe vételük mellett - mindkettőjük letartóztatását kezdeményezték. A testvérek kihallgatásuk alkalmával további vagyon elleni bűncselekmények elkövetését is beismerték.

Kapcsolódó speciál: "Speciálba" - videót is közzétett Orbán arról, hogyan mondja meg neki Kis Grofó az őszintét

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából