Ugrás a cikkhez
Reklám

Bejelentés érkezett a rendőrségre egy szolnoki lakostól, aki elpanaszolta, hogy 2022. június 5-én 8 és 9 óra között a piacra ment. Kis idő elteltével feltűnt neki, hogy egy számára ismeretlen férfi figyeli és követi őt. Amikor hazatérve a lakásának lépcsőházához érkezett, észlelte, hogy a férfi oda is utánament.

Az idős kora miatt nehezen mozgó sértett megijedt, próbált a lépcsőn felszaladni, de megbotlott. Az ismeretlen ezt kihasználva, a nyugdíjas férfi nadrágjának farzsebéből kivette a pénztárcáját, majd abból 12 000 forintot magához vett, és a tárcát a földre hajította.

Az egyenruhások az elvégzett nyomozási cselekmények eredményeként előállítottak a rendőrkapitányságra egy helyi cigányt, akit kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak. Az 57 éves erőforrás beismerte a terhére rótt cselekményt.




A nyomozók az eltulajdonított készpénz töredékét tudták lefoglalni a feltételezett elkövetőtől. A nyomozó hatóság a gyanúsított őrizetbe vételéről határozott, és a későbbiekben előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására - közölték honlapjukon.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából