Ugrás a cikkhez

Lopással gyanúsítható "fiatalt" állítottak elő a rendőrök 2021. július 30-án 15 óra körül Orosházán, a Szentesi útról. A 17 éves "fiú" előző nap este kerékpárral ment a Téglagyári úton, ahol meglátott egy utcán parkoló segédmotor-kerékpárt. Közelebbről is megnézte, és észrevette, hogy benne van az indítókulcs. Jogosítványa nincs, mégis elindult vele, a város határában földutakon motorozott, majd egy bozótos helyen elrejtette a járművet.

Másnap az interneten látta, hogy a tulajdonos keresi a kétkerekűt. Ekkor az az ötlete támadt, hogy ő lesz a megtaláló, még egy hangüzenetet is küldött a tulajdonosnak azzal, hogy „… én is keresni fogom a motort.” Ezután elment a rejtekhelyhez és elindult vele, de pechére meglátta a tulajdonos, és a rendőrök megérkezéséig feltartóztatta őt.
Az Orosházi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait 2022. január 17-én továbbította az ügyészségre - dicsekedtek el gyorsaságukkal honlapjukon.

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából