Mint ismeretes, az Indexnél kiverte a biztosítékot a Mi Hazánk szórólapja, melynek egy egész cikket szenteltek. Különösen zavarta őket a cigánykérdés megemlítése. „Nem lehetünk cigányország” – ezzel a felhívással kezdődik a Mi Hazánk által terjesztett szórólap, amely a napokban landolt a postaládákban, így többek között kollégánknál is – írják.

Ezt az állítást arra alapozza a párt, hogy a cigányság lélekszáma szerintük generációnként megduplázódik, a magyarságé pedig „szinte feleződik”. A párt – amelyiknek jeligéje „Magyarország a magyaroké” – ezért a megélhetési gyermekvállalás visszaszorítása mellett le akarja állítani a „cigányügyi programokat”, az oktatásban szegregációt vezetne be, valamint szibériai bérrabtartást is emleget – szörnyülködnek.

Akkor most szeretnénk figyelmükbe ajánlani egy hírt. Igazság szerint napi szinten szemlézhetnénk a cigánybűnözés híreit, mert sajnos lenne miből, ezúttal olvassuk László Attilát, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetőjét, hogyan ad hírt arról, hogy a cigánybűnözés még karácsony közeledtével sem csillapszik.

Újabb brutális támadás után kértek segítséget a MÖM információs vonalán. Ezúttal egy 72 éves bácsira támadt rá egy c..bűnöző Tiszaeszláron, egy bolti bevásárlást követően. A MÖM nyírségi csoportját értesítettem az esetről. Az idős urat nem hagyjuk magára a bajban! Össze kell fognunk, mert rajtunk kívül senki nem védi meg idős hozzátartozóinkat az agresszív, élősködő hordáktól – adja hírül Facebook-oldalán, és azt már csak én fűzöm hozzá, nem valamiféle politikai korrektség vezette László Attilát, amikor nem írta ki, hogy cigánybűnöző, hanem a Facebook cenzúrája, mielőtt bárki félreértené.




És akár meglepődünk, akár nem, milyen érdekes, ez és a többi ilyen jellegű hír sem virít ott az Index címlapján. De még csak mínuszos hírként sem, valahol eldugva a honlapon… No, vajon miért?

Lantos János – Kuruc.info

Frissítés: További képek az áldozatról és az őt segítő MÖM-ösökről