Ugrás a cikkhez
Reklám

Elképesztő állapotok uralkodnak a szebb napokat látott Jászságban, az elmúlt egy hónapban két lincseléses támadás is történt Jászapáti városában, melynek áldozatai mindkét esetben magyarok voltak, az elkövetők pedig cigány származású bűnözők - idézte fel a Mi Hazánk elnöke, majd kijelentette: a Jászságban a magyar állam nem a tisztességes magyar polgárokat védi, hanem a bűnözőket fedezi, a rendőrség valószínűleg együttműködött helyi bűnözői csoportokkal az egyik ügyben, melyet ismertetett is az alábbi videóban.

Toroczkai emlékeztetett: már korábban bejelentették, hogy július 25-én Jászapátiban fognak felvonulni, rendet, közbiztonságot követelve, ismertetve a programjukat, amely rendet teremtene Magyarországon, ha már Pintér Sándor 11 év alatt sem volt erre képes, a napokban azonban kiderült, hogy a kormányzat még akkor is próbálja ezt megakadályozni, ha az jogszabályokba ütközik.

Először Jászapáti polgármestere akarta betiltani a megmozdulást, most pedig a rendőrségtől kaptak tiltó határozatot, amely olyan szempontokra vonatkozik, amelyeknek semmi közük a demonstrációhoz. Ez is jogellenes, ezért jogorvoslattal fordulnak a bírósághoz, hogy mondja ki:

nem lehet ma Magyarországon cigánybűnözők érdekében sem törvénytelenül, jogszabályellenesen megakadályozni egy tüntetést a közbiztonságért és a törvényes rendért.

Toroczkai kijelentette: nem adjuk fel, ezen kívül újabb bejelentéseket is teszünk, mert mi ott akarunk lenni július 25-én. Azt szeretnénk, hogy ha a kormány nem teszi a dolgát, és nem áll ki a megtámadott, félelemben tartott magyarok mellett, legalább ne akadályozza azokat, akik ezt megteszik.

Korábban írtuk:

- Tovább szenved a Jászság a cigánybűnözéstől

- Mi Hazánk: ha a Fidesz támogatta volna a javaslatunkat, nem úsznák meg felfüggesztettel a lincselők

- Jászberénytől Szolnokig minden rendőr a barátjuk - mondták a lincselő cigányok - és tényleg

- Újabb lincselés Jászapátiban - még a fideszes Pócs Jánost is megfenyegette a cigány horda





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából