Ugrás a cikkhez
Reklám

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség kísérlet gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a két nő és a társaságukban lévő férfi 2020. december 31-én 12 óra körül Székesfehérváron, a Palotai úton található bevásárlóközpont ruházati üzletéből különböző ruhaneműket kísérelt meg eltulajdonítani úgy, hogy azokról eltávolították az áruvédelmi eszközöket. A bolt alkalmazottai, észlelve mindezt, megakadályozták őket cselekményük folytatásában, azonban a három személy elmenekült a helyszínről.

Egyikük egy 20-25 év körüli nő, normál testalkatú, körülbelül 150 centiméter magas, szőke hajú. A bűncselekmény elkövetésekor magas szárú prémes csizmát, fekete harisnyát, okkersárga szoknyát, fekete kabátot viselt.

A másik fiatal nő 14-16 év körüli, 155-160 centiméter magas, átlagos testalkatú, sötét hajú. A bűncselekmény elkövetésekor világos harisnyát, sötét szoknyát, rózsaszín kabátot és sötét félcipőt viselt.

A férfi 20-25 év körüli, 178 centiméter magas, átlagos testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék nadrágot, fekete prémgalléros kabátot, fekete sapkát és fehér félcipőt viselt.

Íme a fotók - ezek alapján vajon milyen fontos információt "felejtettek ki" a leírásokból?


Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából