Ugrás a cikkhez
Reklám

"Megverték az orvost a kamerák előtt

Gyöngyös: Hétfőn délután a gyöngyösi kórházban megvertek egy doktornőt, aki egy beteget nem akart befektetni az osztályra. Az orvos szerint a beteg állapota ezt nem indokolta, járóbeteg szakrendelésre kívánta továbbküldeni.

A beteg asszony ezzel szemben biztos volt abban, hogy gyógyíthatatlan, súlyos betegségben szenved (Kuruc.info: persze, pont egy analfabéta cigány lesz képes megállapítani, hogy rákos-e vagy sem...), és követelte, hogy vegyék fel fekvőbetegként. Miután a doktornő ezt továbbra sem tartotta indokoltnak, az asszony szitkozódni kezdett, majd a kíséretében lévő fiatal nő többször megütötte a doktornőt.

Az eset még hétfőn délután történt, a kórház most adott róla tájékoztatást. Az ügy "pikantériája", hogy az eset az egyik televízió stábja szeme láttára történt, a tévések ugyanis épp az új sürgősségi betegellátóról készítettek anyagot.

Dr. Assani Omar, a kórház orvos-igazgatója a heol.hu kérdésére elmondta: szomorú és elkeserítő, hogy ilyen eset megtörténhet.

- Mi szerettük volna, ha nem marad ennyiben a történet, de mivel súlyos sérülés - szerencsére - nem történt, az intézmény nem tehet feljelentést. A doktornő megtehetné ezt, viszont ő nem akarja (Kuruc.info: gyengébbek kedvéért: retteg a cigányok bosszújától) - tudatta dr. Assani Omar. Azt is hozzátette: az eset után a fiatal orvos beadta a felmondását (Kuruc.info: gyengébbek kedvéért: menekül, el, messzire, amíg teheti. Ezen amúgy érdemes elgondolkodni. Nem hinném, hogy ez az egy eset tette be a kaput. Mennek az orvosok, a tanárok; az egyházak sem küldenek már papot, lelkészt a "kritikusabb" helyekre...). Ma annyit sikerült elérni nála, hogy még egy hétig marad, hogy ne legyenek ellátási zavarok. Az orvos-igazgató szerint egy nagyon tehetséges, a betegek iránt elkötelezett, fiatal, kiváló szakemberről van szó. Mélységesen felháborítja az igazgatót, hogy egy ilyen kollégától kell megválni, pláne akkor, amikor - sok más intézményhez hasonlóan - orvoshiánnyal küzdenek.

Kérdésünkre az igazgató azt is kifejtette: működik a kórházban biztonsági szolgálat, de ilyen esetekre nem lehet felkészülni, az pedig mégsem megoldható, hogy minden gyógyító mellé biztonsági őrt állítsanak.

Információink szerint egyébként - ezt már hivatalosan nem erősítették meg - az asszony, aki valamilyen daganatot diagnosztizált magán, azt ordítozta, hogy őt azért nem akarják felvenni a kórházba, mert cigány(Kuruc.info: ha valakinek esetleg kétsége lett volna afelől, kik is verték meg a kiváló orvost...)"

(heol; szabadon kommentezhető a cikk)

Kuruc.info: nagyon vérszemet kaptak a gyöngyösi cigók. 2002 után (2002-ben a kórházban összeverték a randalírozó, orvosokat verő rétinégereket a rendőrök) egy kicsit meghúzták magukat. Most, hogy az akkor intézkedő, “tökös” rendőröket a cigányfajvédő kormány elbocsáttatta vagy lefokoztatta és a rendőrséget eltiltotta bármiféle, a 2002-es veréshez hasonló akciótól, megint felbátorodtak az orkok. Gratulálunk, szocionisták, jól csinálják. Így kell lehetetlenné tenni a fehér többség életét. Izraeli megbízóik, akik ivóvizünk, éghajlatunk, termőföldünk és muszlimmentes, nem ellenséges környezetünk miatt már rég országunkra vágynak, most megnyalhatják mind a tíz ujjukat.

Kapcsolódó cikkek (mentősverés, orvosgyilkosság stb.):

Zalakomár: ügyeletes orvost akartak lincselni a cigók - videóval frissítve  (tessék visszafelé követni a linkeket a régebbi, egyéb esetekért – például Földessy Mária meggyilkolásának sztorijáért!)

Az ITTENI levrov első levele

Kuruc.info – Arppi S.

Frissítés: videó alább; a teljes anyagot csütörtök este 20:10-kor a Szempont című műsor fogja leadni.



Friss hírek az elmúlt 24 órából