Ugrás a cikkhez
Reklám

Az Érdi Járási Ügyészség vádat emelt három férfi ellen, akik visszatérő jelleggel tulajdonítottak el hulladékfémként értékesíthető tárgyakat egy részben lezárt szállóból.

A vád szerint a három elkövető megállapodott abban, hogy egy évek óta – nagyrészt használaton kívüli – érdi szálló lezárt részeiből fém épületelemeket, illetve radiátorokat tulajdonítanak el, amelyeket azután hulladékfémként értékesítenek.

Az elkövetők két nap alatt háromszor voltak a szállónál, ahol nagyszámú radiátort szereltek le, illetve elkezdték megbontani a rézből készült korlátelemeket.

A három esetből azonban kétszer megzavarták őket, így csak mintegy 300 000 Ft értékben sikerült elvinniük a leszerelt dolgokból.

A fentieken túl az egyik elkövető egy érdi családi házból különböző márkás kéziszerszámokat is eltulajdonított közel 100 000 forint értékben.

Az ügyben több rendbeli, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt nyújtott be vádiratot az Érdi Járási Ügyészség az elkövetők ellen - közölték honlapjukon.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából