Ugrás a cikkhez
Reklám

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi rendőrkapitánysága rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyelőre ismeretlen cigány 2019. október 4-én 6 óra 15 perc körül felszállt a 4-6-os villamosra, és ott a későbbi sértettel szembe leült. Miután a fiatal fiút megszólította, erőszakosan pénzt kért tőle és megfenyegette, hogy bántani fogja, ha nem ad neki. A fiú odaadta a pénztárcáját, amiből a cigány pénzt vett ki, majd a sértett a Nyugati pályaudvarnál leszállt a villamosról, és értesítette a rendőrséget.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi rendőrkapitánysága a Police.hu-n kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából