Ugrás a cikkhez
Reklám

A cigányok sterilizációjával kapcsolatos felvetéseinkre (lásd EZT és EZT) több válaszlevelet is kaptunk. Idézzük a legújabb kettőt:

"Tisztelt Kurucok!

A cigányok kasztrálása valóban jó volna, de egy dolgot sajnos nem vettek figyelembe az ötlet kidolgozói. Rengeteg a létminimum alatt élő, nem éppen iskolázott fehér bőrű magyar férfi és nő, akik inkább feladnák termékenységüket, csak hogy vissza tudják fizetni a karácsony előtt felvett személyi hiteleket, a lakást terhelő jelzálogkölcsönt, vagy hogy fizetni tudják a gyerek tandíját. 5 millió Ft nagy pénz (ennyit ajánlana az egyik ötletelő). Ha ebből a nézőpontból újra átgondoljuk, milyen eredménye lenne, be kell látnunk, hogy bár a cigányság létszáma nagyon lecsökkenne, de a magyarok népességfogyása is rendkívül felgyorsulna. Mi lehet a megoldás? A bőrszín megvizsgálása nem mindig segít.

üdvözlettel:

démonferike"

"Kedves kurucok és olvasóik!  

Felhívnám figyelmeteket egy apró mai hatályos törvények szerinti körülményre a sterilizációt illetően.

A cigányok pénzért és önként vállalt  sterilizációs programjához annyit, hogy ezt – pénzdíj nélkül – ma törvényhozásunk is megalkotta már a lehetőséget számunkra is. Aki pénzt kínálna annak, aki ezt a beavatkozást a cigányok körében vállalja, bőkezűbb hozzájuk (Kuruc.info: de véletlenül sem hosszú távon! Ez a trükk az egészben. Most fizetünk a cigónak 5 millát, hogy sterilizáltassa magát; ezzel garantáljuk, hogy nem lesz 6-10 utóda, akikre aztán személyeként (!) tízmilliók mennének el segílyke, börtöntartás stb. kapcsán, a bűnözésükről és a saját, négyzetesen szaporodó utódaikról nem is beszélve), mint a mai törvényhozás a magyar emberekhez (de utóbbi esetben nem a pénznek van itt jelentősége!). Ugyanis ne feledjük, hogy eddig 35 éves kor és három gyerek megléte volt a feltétele az orvosi beavatkozás elvégzésének Magyarországon az elmúlt évig. Azt hiszem, 2007 elején törvényt módosítottak – mondván önrendelkezési jogot sért ez a szabályozás – és a korhatárt 18 évre szállították le, saját gyerek megléte sem szükséges a beavatkozáshoz. Ja, és még pénzt sem ajánlottak fel ezért, szemben a ti elképzelésetekkel.

Egyébként „honorárium" nélkül is felháborító, hogy ez is a magyar népirtás része lett mára, nemcsak a legújabbkori magyarországi egészségügyi törvény megalkotása az. El lehet gondolkodni azon, hogy mennyire humánus felvetés a sterilizációra az az elképzelés, amit a szerkesztőség tett, hiszen egzisztenciálisan segítséget nyújt a családok számára az az ötmillió forint, valamint még a segély esetében is meglehetősen megengedő a teória (szemben a kínai egykékkel): az ehhez való jogukat két gyerekben maximálva. Pénz is áll a házhoz, valamint gyerekük is van. A magyar embernek meg a jogai alapján a 18 éves kor az egyedüli kritérium, gyerek nem szükséges a beavatkozáshoz (!!!). Látható, hogy milyen raffináltak ország- és nemzetvesztőink. 

Üdvözlettel:

szimpatizáns"

Kuruc.info – Arppi S.: Hadd válaszoljak a két levében megfogalmazott kérdésekre egyszerre. Igen, lennének olyan magyarok is, akik valóban a sebészkés alá feküdnének, hogy megkapják az 5 milkót. Ellenben, abból kiindulva, hogy a cigányok egyáltalán nem törődnek a jövővel (szemben nagyon sok magyarral), szerintem (és sokak szerint!) egy ilyen pénzjutalmas sterilizációs kampány ma működne, és túlnyomórészt cigányok mennének ilyen műtétekre – nem a magyarok.

A magyarok népességfogyása MA nem akkora gond, mint a cigányok mértéktelen szaporodása. Sarkítva: nem jelentene különösebb gondot, ha egy (cigánymentes) Magyarországon “csak” 4-5 millió magyar élne mondjuk 50 év múlva. Hiszen nem mindig voltunk 10 millióan a történelmünk folyamán, és mégis itt vagyunk. Példa: a  finnek is milyen jól elvannak a maguk 5 milliójával a Magyarországnál sokkal nagyobb Finnországban, nem? Azzal sem lehet érvelni a 4-5 milkós magyarsággal szemben, hogy “ki fogja akkor megvédeni a hazát”? Visszaállítjuk a hadkötelezettséget és odafigyelünk a honvédelem ütőképességére, oszt' annyi. Egy 4-5 milliós ország is hihetetlen ütőképes hadsereget  tudna felállítani. Hadd utaljak megint Finnország példájára, ahol, hála a mindig is – magyar szemmel nézve – nacionalista vezetésnek, (függetlenül attól, hogy az bal- vagy jobboldali), ma is hadkötelezettség van, és borzasztó komolyan veszik a honvédelmet.

Az viszont MOST, ebben az időpillanatban jelent gondot, hogy a cigányokra elpazarolt, és a hatalmas cigány túlszaporulat miatt négyzetesen növekvő, ma is már ezermilliárdok miatt várhatóan öt éven belül teljesen összeroppan a költségvetés, és, ha addig nem történne meg, majd akkor, cigány kezdeményezéssel, kitör a polgárháború. A pénzdíjas sterilizálás, a maunikasóban meg a többi, cigók által előszeretettel nézett műsorokban propagálva, valószínűsíthetően nagyon-nagyon sok cigány szívét megdobogtatná.

Persze ehhez politikai elszántság kell. Ami teljesen hiányzik a mai politikai elitből. Ennek három oka lehet. A magyarországi elit…

-    vagy ennyire hülye, ennyire nem képes felfogni a jövőbeli trendeket. Ezt nem tartom valószínűnek: ennyire nem lehetnek ostobák, a statisztikákhoz hozzáférnek, a híreket olvassák, állítólag értelmesek, így gondolkodni, a mai trendeket extrapolálni képesek.

-    vagy ennyire szolgalelkű, ennyire fél az EU rosszallásától. Nem kellene, ui. a szlovákok is milyen keményen odab*sztak a cigányaiknak, az immár EU-tag Bulgáriában történteket (a bolgár (értsd: nem zsidó) kormány által támogatott (!), kifejezetten a cigánybűnözés visszaszorítására létrehozott Gárda kérdése), plusz ott vannak az olasz, német, angol, ír, finn, svéd stb. fejlemények. Tehát: ez a lehetőség is kiesik.

-    vagy, és ez a legvalószínűbb (bár sokan úgy sem hiszik el), valóban polgárháborúra játszik, hogy aztán, gondoskodva arról, hogy a magyarok és a cigányok egymást kölcsönösen ha nem is kipusztítsák, de erősen megtizedeljék, elfoglalják, benépesítsék Magyarország területét. Különösen akkor tűnik valóságosnak ezen (hadd használjak egy „injekciós turbómagyar“ szófordulatot) ördögi terv, ha belevesszük, hogy egy polgárháború esetén a magyarok a cigányokat szaporító és magyarok ellen uszító zsidókon is elégtételt vennének (mert megérdemlik). Az eredmény borítékolható: Izrael katonailag közvetlenül beavatkozna, és ha már itt vannak a katonái, akkor itt is maradnak. Az áttelepülő lakossággal együtt. Itt békében, magukban, immár magyarok és cigók nélkül elélhetnek. És, ami számukra nagyon fontos: ellenséges arab szomszédok nélkül, szemben mostani államukkal, Izraellel. Ahogy azt Herzl Tivadar annak idején javasolta.

Tudom, ez utóbbi lehetőség sokak számára „injekciós turbómagyar“ (Copyright by Tomcat) hőzöngésnek és konspirációs elméletnek tűnik, de nehéz elképzelni, hogy vagy ennyire hülyék a magyar politikusok, vagy ennyire gyávák (félnek az EU rosszallásáról – még egyszer, nem kellene, a románok, bolgárok, olaszok, finnek stb. is kőkeményen odaütnek a cigányoknak, még sem pattog, hisztizik senki) és szolgalelkűek.

Épp ezért kell a Jobbik vagy valami hasonlóan radikális erő a kormányba.

Hadd szóljak pár szót arról is, hogy a pénzdíjas sterilizálást hogy tudnánk “eladni” külföldre úgy, hogy abba ne köthessenek bele. Sokan (túlnyomó részt cigányok) panaszkodnak arra, hogy nem tudják ellátni a gyerekeiket, mert úgymond szegínyek és nincs pénzük. Ezeknek felajánlhatnánk, hogy segítünk a problémájukkal: hogy a jövőben ne kerüljenek financiálisan még nagyobb bajba még több gyerek világra hozásával, gondoskodunk arról, hogy ez még csak véletlenül se eshessen meg. Emellett bőkezűen kárpótoljuk és segítjük az egyszeri, nagy összegű segílykével (, amire a cigányok azonnal “ráugranának”). Tehát: igencsak humánus megoldásként el lehetne adni az egész “projektet”, amin az EU se nagyon találna “fogást”.

Kuruc.info – Arppi S.



Friss hírek az elmúlt 24 órából