Ugrás a cikkhez
Reklám

A Mátészalkai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyta nyomozást J. Sándor 40 éves és V. Péter 44 éves ópályi lakosok ellen.
A nyomozás adatai szerint a két férfi 2019. szeptember 13-án este bement egy 65 éves férfi mátészalkai lakásába, és pénzt követeltek tőle. A sértett, miután mondta, hogy nincs pénze, a gyanúsítottak ezt követően bántalmazták, és könnyű sérüléseket szenvedett. A férfiak értékek után átkutatták a házat, majd két tábla csokoládéval távoztak.
A rendőrök a bejelentést követően megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményekét 2019. szeptember 14-én a hajnali órákban elfogták a feltételezett elkövetőket és a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfiakat gyanúsítottként kihallgatták, akik beismerték tettüket, majd a 40 és 44 éves férfit bűnügyi őrizetbe vették.

A videón nem végeztek tökéletes munkát, többször is kilátszik az elkövető nem munkában barnult keze:

(Police nyomán)

És éppen azért fontos az ilyen esetekkel komolyan foglalkozni, mert ezek az atrocitások a fertőzött falvakban mindennaposak, és nem mindenki éli túl, ha ezzel a fajtával találkozik: Hát persze hogy nincs c**********: hatezer forintért és egy kis nápolyiért vertek agyon egy 66 éves férfit a hajdúhadházi "fiatalok"

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából