Ugrás a cikkhez
Reklám

Egy budapesti Hervis-üzletben történt az alábbi eset augusztus utolsó napjaiban.

Biztonságikamera-felvétel van róla, ahogy az alábbi videón a leghangosabb, az alkalmazottakat felöklelő és ütlegelő cigány levesz a polcról két cipőt, kicsomagolja, letépi róla a csipogót és a fehér felsőben lévő, buzihangú cigánynak átadja, aki pedig kisétál az üzletből a papír bevásárló szatyorba rakott két cipővel. Mindeközben egy "terhes nő" fedezi őket.

A dolgozók, észlelvén a cigányútra terelt vásárlást, természetesen azonnal utánamentek. Miután visszatessékelték a cipőkkel az üzletbe, értesítve közben a rendőrséget, addig a másik két cigány az üzletben tartózkodva várták a fejleményeket.




Két Hervis-dolgozó, mikor vissza akarták venni az ellopott cipőket (mindkettőnek a dobozát megtalálták az egyik polc alatt, és az eladó kezében tartotta őket, bizonyítékként), a fehér pólós köcsög gyorsan odadobta a szatyrot a "terhes nőnek", aki megpróbált futva elmenekülni az üzletből a cipőkkel - majd a két társa is követni próbálta -, de a szerencsétlen elejtette a szatyrot. A nőt lefogják az üzletben dolgozók, és feltartják.

Ekkor kezdődik az alábbi videó. (Ha valamely böngésző nem játszaná le, ide kattintva is elérhető.)

(Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából