Ugrás a cikkhez
Reklám

A Hevesi Rendőrkapitányság nyomozói 2019. július 31-én délután kutatást tartottak több tarnaörsi lakóházban. A rendőrök B. Mária otthonában több helyen - páraelszívóban, cumisüveg mellett - elrejtve kábítószergyanús anyagokat, azok csomagolásához használt paketteket és mérleget találtak. A gyanú szerint a nő - a lányával közösen - rendszeresen értékesítette a kábító hatású anyagot.




A helyszíneléskor kiderült, hogy a nő lakásában kamerarendszer üzemelt, így a hozzá érkező vásárlókat is azonosítani tudja a rendőrség. A felvételek elemzése még tart, azonban több fogyasztót már ki is hallgattak az elmúlt éjszaka.

B. Máriát és B. Henriettát bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatta ki a rendőrség. A Hevesi Rendőrkapitányság B. Máriát őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.




A rendőrök új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a tarnarörsi O. Renátát és Sz. Zsoltot is, akiknek otthonában szintén továbbértékesítés céljából tartott kábítószergyanús anyagokat találtak - közölték a Police.hu-n.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából