Ugrás a cikkhez
Reklám

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást folytat Kóté Dávid eltűnése ügyében. A 17 éves "fiú" 2019. június 18-án távozott engedély nélkül Fótról, ahova a szedresi nevelőotthonból vitték vizsgázni. Azóta életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Kóté Dávid körülbelül 170 centiméter magas, sovány testalkatú, ovális arcú, barna szemű (és bőrű, de ezt persze kifelejtették a felsorolásból), rövid hajú. Nyaka jobb oldalán csillag alakú tetoválás látható. A "fiú" selypít és enyhén dadog. Eltűnéskori ruházata nem ismert.




A Szekszárdi Rendőrkapitányság a Police.hu-n kéri, hogy aki a képen látható "fiú" jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-100-as számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából