Ugrás a cikkhez
Reklám

Korábbi címünk: A tűzoltókat és a mentőket is ki kellett hívni Tiszafüreden, mert játékgépbe szorult egy kis tolvaj retek keze

"Szerencsére az ijedtségen kívül nem esett komolyabb baja" - írja Fb-oldalán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Valóban óriási szerencse...

Frissítés: megy a feljelentés!!!

A kis purdé anyja a katasztrófavédelem bejegyzése alatt kezdett hisztizni, hogy ne kamerázzá!!! miért kellett ezt megírni, hiszen ott se vótak nem az történt, amire mindenki gondol, teljességgel érthetetlen ez az elvetemült rasszizmus, ezért mindenki fel lesz jelentve.
Át is adjuk a szót Burainé Imre Ildikónak, elvégre ő akarta, hogy minél többen értesüljenek a tipikus cigány hazudozás újabb terméséről az igazságról:2. frissítés: undorító parasztok, irigy majmok, mocskos állatok, szomorodjatok meg!

Továbbra is megy a feljelentés, ráadásul megérkeztek a barátok és a rokonság egy töredéke is. Íme egy kis ízelítő:
3. frissítés: sikerült még a katasztrófavédelmet is meghátrálásra kényszeríteni

Akik életüket nem féltve bátran szembeszállnak bármilyen veszéllyel, úgy ítélték meg, egy tomboló cigányasszonnyal és a kiscsáláddal azért még ők sem akarnak ujjat húzni...

Íme az eredeti bejegyzés az eredeti fotókkal, reméljük, nekünk is "jön a feljelentés"... (Amúgy amikor a biztonság kedvéért lementettük, nem gondoltuk, hogy ez tényleg megtörténhet.)
4. frissítés: cigány vívmány: először "kényszerültek" ilyen lépésre

Persze nem kényszerítette őket senki, csak a polkorrektkedés és a gyávaság. Ezért egy olyan képet tettek ki, amiről meg nem mondja senki, mi történt ott valójában.

Attól tartunk, a gyűlölködő és mocskolódó kommentek alatt az igazságot leíró hozzászólásokra gondoltak, nem pedig a fenti, valóban magyargyűlölő megnyilatkozásokra... Annál is inkább, mert az anya ehhez is hozzászólt, mondván, ő "kérte" (a fenti képeken látszik, hogyan szokott ő kérni) a hozzászólások letiltását. És lőn: a cigány követel, és az történik, amit ő akar. Az új hozzászólók pedig most már a rasszista magyarok miatt szörnyülködnek, néhány ritka kivétellel, de őket valószínűleg hamarosan kimoderálják, nehogy Ildikó megint kitüntesse őket a figyelmével.

Amúgy azt még ők sem írták az új bejegyzésben sem, hogy nem lopni akart a kis erőforrás.

Igazán rendes: a cikk maradhatott volna:
Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából