Ugrás a cikkhez
Reklám

Frissítés: A Facebook letörölte a párt oldaláról, de itt van a személyes oldalakon közzétehető kép és szöveg

Jellemzően egy-két hét, mire törli a Facebook, addig sokakhoz eljuthat...

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely szerint létezik cigánybűnözés.

A cigánybűnözés szóösszetételt a rendszerváltás után az ún. „politikai korrektség” keretében tiltották ki a mindennapokból, annak ellenére, hogy a társadalom túlnyomó többsége szerint létező jelenség, és a rendőrségi, kriminológiai szakkifejezések részét képezte. A cigánybűnözésről a rendszerváltást megelőzően kriminalisztikai statisztikák is készültek, a cigány bűnügyi statisztikát az Antall-kormány szüntette meg. Ennek ellenére egy 2008 nyarán készült reprezentatív felmérés szerint a megkérdezettek 91 százaléka szerint igenis van cigánybűnözés Magyarországon.




A Mi Hazánk az elhallgatás helyett a szókimondás pártján áll. A rendőrségi hírekben, a közbeszédben lehessen kimondani az elkövetők származását, a felhívásokban, beszámolókban le lehessen írni a valóságot, ne kelljen a „politikai korrektség” jegyében például azt hazudni egy cigányok által elkövetett brutális gyilkosságról, hogy „dulakodás alakult ki a felek között”, mint például a badacsonyi borász kivégzésénél. A cigánybűnözést nem elhallgatni, hanem visszaszorítani kell.

Kapcsolódó: Kuruc.info a Twitteren: várjuk olvasóinkat! - Az Instagramról gyorsan kitiltottak minket a szólásszabadság-hívők





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából