Ugrás a cikkhez
Reklám

"Egy fiatal magyar nő 12 perces veszélyes vezetésétől hangos a brit sajtó" - ez a címe az Aberdeeni Magyarok nevű oldal cikkének.

"Egy fiatal magyar nő veszélyes vezetéséről számol be az SWD Media skóciai hírportál. Az Edinburghban élő anya egy magánvideóban rögzítette 12 perces útját, amit a Facebookon élőben közvetített az ismerőseinek, majd azt végül egy felháborodott jóakarója lementette, és elküldte egy közlekedésbiztonsági szervezetnek. A rögzített felvételen látszik, hogy a hölgy az útja során több közlekedési szabályt megsértett, a szakemberek az ezekért kapható büntetési tételt 4100 fontra és 60 pontra taksálják, ami ötszöröse annak, amiért már bevonják a jogosítványt" - írja a lap.

A magát Skócia vezető hírportáljának nevező oldal annak ellenére magyarozik következetesen, hogy a skót portálon egyetlen egyszer sem nevezik magyarnak az alábbi videóban szereplő nőszemélyt.




Mi olvasóinkra bízzuk annak eldöntését, hogy valóban egy "fiatal magyar nőt", vagy esetleg egy szutyok cigány ribancot láthatunk alább.

Frissítés: a teljes, kitakarás nélküli videó talán egy kicsit segít a fogós kérdés eldöntésében

(Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából