Ugrás a cikkhez
Reklám

Május 11-én írtuk: Fogadd be a cigányt a lakásodba... - a többit már nem nehéz kitalálni

Kilenc hónapja fizet egy bérlő egy olyan önkormányzati bérlakásért, melyet elvett tőle egy cigány család. A lányával élő nőhöz egyszerűen beköltözött egy népes família, neki mennie kellett. Az önkormányzat nem segít, a rendőrség tehetetlen, a jogszabályok pedig nem a jogos bérlőt védik, mert a cigány tehén azt mondja, "veszélyeztetett terhes". Úgy is néz ki.

Frissítés: a cigányok áldozata olvasóinkhoz fordult segítségért, alább olvasható a levele:

Tisztelt Jó Szándékú Emberek!

Tisztelettel kérem az Önök segítségét. Tavaly augusztusban beköltözött három cigány a lakásomba. Ez egy önkormányzati lakás, nem tudom kitenni őket, kilenc hónapja egy forintot nem fizettek.

Most már az önkormányzat megszünteti a bérleti szerződést, tehát elveszik a lakást június 30-ával. Ezt már nem is bánom, mert oda visszaköltözni nem lehet, tele van a ház cigánnyal, elcserélni ugyanúgy nem lehet. Le szeretném adni a lakást, de amíg ezek a retkek ott vannak, addig nem lehet.

Ebben szeretném kérni a segítséget, hogyan tudnám kitenni ezeket. Esetleg egy segítőkész rendőr vagy őrző-védő cég részéről. Egyedül nevelem a kislányom, nagy szükségem van a segítségre, 800 000 forintot költöttem eddig rájuk, tönkretették az életünket.

Kétszer kiraktuk őket, kétszer visszatörtek, két rácsot felszereltünk, mindkettőt leszedték, eladták. Hihetetlen. Ha nem tudom kirakni ezeket a mocskokat, akkor a fővárosi önkormányzat indít egy pert a bíróságon ahol kiperlik őket, ez lehet akár 1-2 év is. Ezalatt nekem kell a számlákat fizetnem. A lakbér 27 500 Ft havonta, plusz rezsi. Nem is akarok rágondolni, mert az képtelenség.

Hatalmas tisztelettel,

Annamária

Olvasónknak ide kattintva lehet levelet írni. (A cím: kovacs-annamaria@hotmail.com)

2. frissítés: Őrző-védő céggel rendezné a helyzetet olvasónk, ehhez kér támogatást

Az alábbi számlaszámon lehet segíteni az élősködőktől történő megszabadulást, így lehetővé válna leadni a lakást az önkormányzatnak, és nem kellene évekig fizetnie a lakhatásukat.

Számlaszám: 11773102-07243585-00000000 (Kovács Annamária)
IBAN: HU74117731020724358500000000
SWIFT: OTPVHUHB





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából