Ugrás a cikkhez
Reklám

Olvasónk néhány napja megosztott velünk egy történetet, amelyben szereplő rejtett erőforrások fajtájuk minden leleményességét kihasználva semmiztek ki egy korábban pszichiátriai kezelés alatt álló nénit, és a fénylő tehetségük ellen a pintéri rend őrei is tehetetlenek, ahogy azt már csak megszoktuk az elmúlt sokszor két hétben. Az előzmények itt olvashatók, a mese alább folytódik.

Olvasónk írja:

A kis cigány család a tartozás rendezése helyett továbbra is a fenyegetőzésben és zaklatásban látja a helyzet megoldását, és a rendőrség akarva, akaratlanul ehhez asszisztál. Szóval a család az alábbi döntést hozta.

A pénzt nem adják vissza, mert annyira megszerették, hogy hozzájuk nőtt, és ezért keddi napon minden adatukat (címek, telefonszámok, fényképek) nyilvánossá teszik, hogy hőstettükért mindenki aki büszke rájuk, gratulálni tudjon nekik az utcán, lakhelyükön, telefonon. Továbbá járt náluk péntek délután 3 jóember egy sötétített 7-es BMW-vel (fotó az autóról, videó a 3 "emberről"), azt állítják, hogy ők is a kis család tagjai. Ők is nagyon vágynak a nyilvánosságra, ezért a keddi bemutatkozó után pár nappal az ő adataikat is közölni akarják, hogy ők se maradjanak ki a gratulációból.

Addig is, hogy ne merüljenek feledésbe ez a cigány is ott volt a pénz átvételénél az anyjával együtt, és telefonon szokott fenyegetőzni. A pénzt az anyja rakta el, de mindketten benne voltak a lehúzásban:








Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából