Ahogy már előző, Nyírmihálydival foglalkozó cikkeinkben tisztáztuk, a Hepatitisz-A vírusa nem véletlenül terjed a legjobban olyan környékeken, ahol a biztos nem cigányok oda szarnak, ahol éppen vannak.

A Hepatitisz-A gócpontjai kifejezetten korrelálnak a cigányfertőzöttség mértékével, amit a Kedves Olvasó maga is ellenőrizhet az Országos Epidemiológiai Központ hivatalos közlönyében, amely az utolsó két évre vonatkozóan erről az oldalról tölthető le. (Direkt linkek a két dokumentumra: 2006, 2005).

Kezdjük a 2005-ös adatokkal. A jelentés 11. oldalán megtaláljuk a Hepatitisz területi elterjedtségét, megyékre lebontva:





Ahogy látható, BAZ megye vezet 105 megbetegedéssel, azt követi SzSzB megye 90-nel. Az összes többi megye jellemzően 10 alatti vagy egyenesen nulla esettel büszkélkedik, kivéve Pest (19) és Hajdú-Bihar (17) megyét. Budapesten 20 megbetegedés volt – azaz, (össz)lakosságszámra vetítve, nagyságrendekkel kevesebb, mint a súlyosan cigányfertőzött északkeleti megyékben.

A 2006-os statisztika 12. oldalon található táblázata is magáért beszél:




SzSzB marad a második legfertőzöttebb megye 84 esettel és első helyre ugrik Somogy (ami szintén igen cigányfertőzött – lásd a legújabb sztorit itt). BAZ megye érezhetően visszaesett, de még így is több megbetegedést jelentettek onnan, mint Budapestről vagy bármelyik más megyéből.

Kell ehhez kommentár, Kedves Olvasóink? Igen, a cigányfertőzöttség mértéke igencsak arányban van a (bejelentett) megbetegedettek számával.

Ezek után aztán károghatnak a cigányfaj- és -bűnözővédők, hogy a magyarok is éppen olyan piszkosak, mint a romák, és hogy mindenhova odaszarnak – vagy épp ellenkezőleg, Nyírmihálydiban minden cigánynak volt és van angolvécéje, amit használ is, és hazugság minden ennek ellent mondó nyilatkozat.

Kuruc.info - A.S.